Cirkusbygningen

Magiske rammer

Lej Cirkusbygningen! Et dansk kulturikon i hjertet af København med den nyeste og mest avancerede teknologi til rådighed. Hold alt fra faglige og inspirerende konferencer til de mest spektakulære events.

”Vores ansatte blev blæst bagover af Cirkusbygningens flotte lokaler og den professionelle eksekvering af Verisures årlige Strategidag. Stor tak til Cirkusbygningens kyndige og utrættelige event producere. Med ”Ja-hatten” på hovedet var de med til at skræddersy Strategidagens konference og fest, så vores ansatte følte, at Cirkusbygningen var Verisure-bygningen!”
Martin Assenholm Nielsen, Verisure
”Bedste lokation i København, verdensklasse underholdning og maden var sublim. Cirkusbygningens personale var super engageret. Alt spillede og vi fik mere end vi forventede. Kan varmt anbefales og vi gentager succesen. Det var en dag som igen af gæsterne vil glemme!”
Marco Merie, GOLD Haircare
“Fantastisk, fantastisk og fantastisk! Og hvis jeg absolut skal bruge andre ord, så må det være storslået, engageret og professionelt. Danish Beauty Award havde et supervellykket arrangement hos Cirkusbygningen takket være det gode samarbejde og de fine omgivelser. Det er helt sikkert, at vi vil gøre det igen.”
Anne-Dorte Mathiesen, Danish Beauty Award
”Vi afholdte et arrangement med 500 gæster og var meget glade for aftenens forløb. Underholdningens høje niveau og standard overgik alle vores forventninger. Cirkussalen er et meget imponerende rum og ideelt til store selskaber. Vi nød menuen meget og kvaliteten af maden var virkelig god. Servicepersonalet var meget venlige og opmærksomme. Aftenen kørte på skinner og blev nydt af alle. Vi var meget tilfredse med arrangementet og vil helt sikkert.”
Sarah Wilkinson, Solutions Limited
”Cirkusbygningen er det ideelle sted til seminarer og konferencer. Bygningen i sig selv er en fantastisk oplevelse, og akustik og siddepladser er fremragende til både store og små begivenheder. Servicen er 1. klasse, logistikken fungerer godt, og det er endda muligt at have stande eller udstillinger til præsentation af ens forretningsidé. Hele oplevelsen kan med fordel kombineres med udvalgte shownumre fra Wallmans underholdende show. Så det er en perfekt dag til forretning og fornøjelse.”
Thorkild Toftgård, YOU SEE
Kontakt os