Musikalsk foredrag med Ole Henriksen m.fl.

‘Det bli’r en god dag’ er en farverig og eventyrlig koncert, baseret på virkelighedens eventyr i form af Ole Henriksens liv. I løbet af koncerten med bl.a. Camille Jones og Bryan Rice, skal publikum på en musikalsk rejse rundt i verden, fra det lille Nibe i Nordjylland over det eksotiske Jakarta i Indonesien og til slut det glamourøse Los Angeles i USA, hvor Ole kickstartede sin karriere, blev hele verdens creme-guru og fandt kærligheden.

Det bli’r en god dag’ er en underholdende og unik oplevelse med plads til at knibe en enkelt tåre eller to. Vi skal selvfølgelig opleve, hvordan Ole lærte at lave creme i Indonesien, men også få et dybdegående indblik i de mørkere sider af Oles dannelsesrejse og hvordan han blev til det festfyrværkeri af positiv energi, vi alle kender i dag.

Sangene er skrevet af komponisterne Reenberg, Munch & Lundgreen, og koncerten tager publikum på en eventyrlig rejse, fra Nibe i Danmark over Jakarta i Indonesien til Los Angeles i USA. Det kan kun blive en fest når Ole Henriksen selv træder op på de skrå brædder og synger med på hits som ’Det bli’r en god dag’ og ’I love it’.

Ole Henriksen er et ikon i dansk kultur. Som ingen anden kendis formår han at samle børn, unge og voksne på tværs af generationer. Selvom vores alle sammens cremekonge flyttede til USA i 70’erne, har danskerne aldrig glemt ham, og han er mere elsket end nogensinde. Oles ustoppelige popularitet.

Arrangementer

PRAKTISK INFORMATION

Dato for event:
Tirsdag d. 15. januar 2019

Tidspunkt:
19.30 – 22.00 (18.30 – 22.00)

Arrangør:
AEM BOOKING i samarbejde med Cirkusbygningen

Billetter:
Køb billetter på Ticketmaster – UDSOLGT!

Kontakt:
Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Katrine Jakobsen fra Cirkusbygningen på mail katrine.jakobsen@cirkusbygningen.dk

Vend tilbage til arrangementskalenderen