Liverpool Legends on Tour

Om Legends on Tour

Er din favorit sang ”You’ll never walk alone”? Og har du et bankende ”Reds” hjerte? Til oktober er du inviteret til et arrangement i særklasse sammen med fodboldklubben Liverpool FC. Glæd dig til at møde nogle af de nulevende Liverpool-legender Ray Clemence & Bruce Grobbelaar. Hør om den unikke klub og deres fans, når de interviewes af journalist Daniel Sichlau. Helt unikt medbringer klubben også det nyvundne Champions League trofæ.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der på de forskellige datoer vil være forskellige deltagende fra Liverpool. 

Liverpool FC

”Allez, Allez, Allez” – sådan lød det, da Liverpool vandt Champions League trofæet for sjette gang i klubbens historie i år. Det blev kulminationen af en helt fantastisk sæson, hvor Jürgen Klopp og spillerne fik sat et storslået punktum for en helt fantastisk sæson. Ikke nok med at klubben vandt Champions League, så var de også kun to point fra at vinde den engelske Premier League. Og flere eksperter spår, at denne sæson er startskuddet på endnu en fantastisk epoke i klubbens historie.

For man må sige, at denne populære fodboldklub kan prale af at have oplevet mange store sejre og helte, men med det søde kommer også det sure. For klubben har også været igennem store nederlag og skurke, som huskes. Dog har klubbens fans altid stået holdet bi – for på Anfield går man aldrig alene. 

PRAKTISK INFORMATION

Dato for event:
Tirsdag d. 15. oktober 2019

Tidspunkt:
18.00 – 22.30 (inkl. spisning)
19.00 – 22.30 (ekskl. spisning)

Teknisk arrangør:
CSB

Billetter:
Køb billetter på Nembillet.dk

Kontakt:
Har du spørgsmål til arrangementet kan du kontakte Lise Aarøe Christiansen på mail: laa@csb.dk. I tilfælde af allergier eller ønske om plads til kørestol skal dette oplyses senest onsdag d. 9. oktober kl. 23.00.  

Se mere information om Legends on Tour her.

Program for aftenen

18.00 – 18.20: Ankomst, garderobe, seating for spisende gæster   

18.20 – 19.00: 1-retters menu serveres  

19.00 – 19.30: Ankomst & seating for gæster der skal se talkshow  

19.30 – 21.15: Talkshow m. indlagte pauser

21.15 – 22.30: Bogsignering

22.30: Tak for i aften