Talkshow med Kevin Magnussen & Günther Steiner

2019-sæsonen er lige om hjørnet og som optakt til en af verdens mest populære sportsevents er vi, i samarbejde med f.reklame, stolte af at kunne præsentere et meget eksklusivt foredrag med Danmarks bedste F1-kører nogensinde, Kevin Magnussen og teammanager for Haas F1 Team, Günther Steiner. Talkshowet finder sted onsdag den 6. marts 2019 her i Cirkusbygningen.

Dette vil være Haas-køreren Kevin Magnussens første talkshow nogensinde og sammen med ingen andre end hans teammanager. De to Haas-medlemmer ser frem til at give publikum en unik indsigt i selve det forretningsmæssige ved F1, 2018-sæsonen og ikke mindst forventningerne og målsætningen for den kommende sæson, som starter i Australien lige efter showet, den 17. marts 2019.

Aftenens program

  • 17.30 Dørene åbner
  • 19.00 Wallmans Show
  • 19.10 Talkshow; Günther Steiner, Teammanager, Haas F1 Team
  • 20.30 Talkshow; Kevin Magnussen, Driver, Haas F1 Team
  • 21.15 Q&A; Kevin Magnussen & Günther Steiner
  • 22.10 Fotosession m/Kevin Magnussen (kun for SuperVIP)
  • 23.15 Arrangement slut

Vær opmærksom på at programmet kan ændre sig løbende.

Günther Steiner, den italienske teammanager, er meget erfaren i motorsportsverden og især i Formel 1, som han har været en del af i snart 20 år. Han startede sin karriere som mekaniker i World Rally Championships i 1986 og i 1989 blev han tilmed assisterende teammanager. I 2014 blev han officielt annonceret som teammanager for det spirende Haas F1 Team. Günther Steiner åbner aftenen med at fortælle om den forretningsmæssige side af Haas F1 Team, at sætte et verdensklasse hold og om F1 business generelt.

Den internationale stjerne og bedste danske F1-kører nogensinde, Kevin Magnussen, går efterfølgende på scenen og vil her fortælle hans fascinerende historie om livet og karrieren, og hans forventninger og mål for 2019. Kevin Magnussen startede med gokart i en meget tidlig alder og i en alder af 21, i 2014, kørte han sin første fulde F1-sæson. Hans bedste sæson værende 2018-sæsonen, hvor han blev nummer 9 på Drivers’ World Championship-listen. Kevin Magnussen glæder sig meget til sit første talkshow:

“Jeg vil gerne tæt på mine fans og derfor synes jeg, at det er godt at holde en aften for fans og Formel 1-entusiaster. Der er ikke så mange muligheder for at komme tæt på dem, der følger mig, man er jo ofte ret spændt op rent tidsmæssigt, når man er ude til Formel 1. Der er faktisk kun meget få tidspunkter, hvor man har mulighed for at snakke med sine fans. Derfor synes jeg, det er godt at give dem muligheden for at høre direkte fra mig; hvordan jeg lever i hverdagen, og hvordan det er at køre Formel 1”.

“Man kan selvfølgelig følge meget med i pressen og medierne via den dækning, der er af Formel 1. Men jeg synes også, det er vigtigt selv at snakke med fansene, møde dem og dermed komme tæt på.”

Talkshow-temaer: karrierens op- og nedture, motivation, at arbejde under pres, F1 business, at lede et F1-hold, og opnå og overgå mål.

Kevin Magnussen tiltrækker stor opmærksomhed i de danske medier og er et af de mest læste navne i sportssektionen, hvilket er med til at gøre dette event meget unik – den giver publikum muligheden for at se og høre direkte fra Haas F1 Team lige inden de drager afsted mod Australien, hvor første løb i sæsonen finder sted. Mads H. Frederiksen, f.reklames CEO, ser frem til den store aften:

“F1-sæsonen starter en uge efter vores event, hvilket gør det til lidt af en unik aften, hvor publikum, sponsorer og partnere få indsigt i, hvordan det er at forberede sig til en ny sæson og ikke mindst forventningerne til den nye sæson – alt sammen friskt leveret af teammanageren og Haas F1 Team-køreren, Kevin Magnussen. Vi glæder os til at se de mange fans og F1-entusiaster til endnu en stor aften i Cirkusbygningen.”

Aftenens vært er den prisvindende og en af landets mest erfarne, internationale moderatorer, Ulla Essendrop.

Dansk sportsmand

PRAKTISK INFORMATION

Dato for event:
Onsdag d. 6. marts 2019

Tidspunkt:
18.45 – 23.00 (17.30 – 23.00)

Arrangør:
f.reklame

Billetter:
Køb billetter på Ticketmaster.dk – UDSOLGT!

Kontakt:
Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Marlene Mortensen på mail mm@f-reklame.dk.

Vend tilbage til arrangementskalenderen