Kevin & Jan Magnussen

Om talkshowet med kevin & Jan Magnussen

I samarbejde med f Sports Group er vi stolte af at kunne præsentere Eksklusivt Talkshow 2020 – et talkshow, der aldrig før er lavet med far og søn sammen; Jan Magnussen og Kevin Magnussen. Talkshowet finder sted her i Cirkusbygningen i København den 4. februar 2020, hvor aftenens vært er den fantastiske Ulla Essendrop.

Kevin og Jan Magnussen er to af de bedste racerkørere Danmark nogensinde har haft og nu går de på scenen sammen og giver de mange tilskuere en helt unik indsigt i livet som racerkører, deres forhold, karrieremål og hvad fremtiden bringer for dem begge to. Et af deres store mål er en dag at kunne køre 24-timers Le Mans sammen.

Den 46-årige Jan Magnussen starter aftenen ud med historien om sit liv og karriere. Han havde sin F1 debut i 1995 og sluttede der i 1998. Hvert år siden 1999 har Jan kørt forskellige klasser i 24 timers Le Mans og 12 timers Sebring. Efter 16 år forlader han nu Corvette Racing, så det store spørgsmål er, hvad der nu skal ske.

Kevin Magnussen har altid haft sin far som sit store idol, han vil på denne unikke aften komme på scenen efter sin far og fortælle hans facinerende livshistorie, om karrieren i F1 og hans mål og forventninger til 2020-sæsonen. Kevin kørte sit første F1 i 2014, hvor hans bedste sæson i karriene var i 2018, hvor han endte på en 9. plads på Drivers’ World Championship liste.

Til den tredje del af aftenen vil far og søn være på scenen sammen til Q&A, hvor publikum får mulighed for at stille dem begge spørgsmål.

Talkshow-emnerne Karrierens og privatlivets op- og nedture, motivation, at arbejde under ekstremt pres og det at opnå og overgå egne mål.

Kevin og Jan Magnussen ser meget frem til at give publikum en unik indsigt i deres liv og ikke mindst til at fortælle om forventningerne og målsætningerne til den kommende sæson og fremtiden.

Gå ikke glip af den unikke mulighed for at se dem, høre dem, opleve dem og forstå dem!

PRAKTISK INFORMATION

Dato for event:
Tirsdag d. 4. februar 2020

Tidspunkt:
18.45 – 23.00 (17.30 – 23.00)

Arrangør:
f Sports Group

Billetter:
Køb billetter på Ticketmaster.dk

Kontakt:
Har du spørgsmål til arrangementet kan du kontakte Malene Mortensen på mail mm@fsportsgroup.com.

Såfremt du har behov for en handicapplads kan du kontakte Cirkusbygningen på joy.nielsen@cirkusbygningen.dk, der er et begrænset antal.

Program

17.30 Dørene åbner

19.00 Talkshow med Jan Magnussen

20.10 Wallmans show

20.15 Talkshow med Kevin Magnussen

21.00 Q&A m/Kevin Magnussen & Jan Magnussen

22.30 Slut