Sjov, magi og overraskelser

New Year Afterparty

Når nytåret er ringet ind og klokken er 01.00 den 1. januar 2025, starter byens festligste New Year Afterparty i Cirkusbygningens natklub.

Hundredvis af gæster har allerede fuld gang i festen på dansegulvet, så saml dine venner og slut jer til det festligste nytårsselskab i København. I kan glæde jer til et festfyrværkeri af en aften med masser af sjov, magi og overraskelser.

De største hits, de hotteste moves og de lækreste drinks

I Cirkusbygningen har vi byens største dansegulv, hvor der er plads til alle og garanti for ultimativ feststemning. Vores topprofessionelle DJ spiller de største hits fra 80’erne og 90’erne frem til i dag, så du og dine venner kan feste og fyre den af på dansegulvet hele natten.

Ved vores to store barområder er der rig mulighed for at sidde og nyde drinks. Vores dygtige bartendere står klar til at servere lækre cocktails, champagne, kolde øl og de bedste vine. Udvalget er stort og fristende, uanset hvad I foretrækker.

Gå ikke glip af byens bedste afterparty

Natklubben ligger i Cirkusbygningen lige i hjertet af København og er nem at komme til, uanset hvor i byen du og dine venner befinder sig. Gå ikke glip af byens bedste New Year Afterparty, hvor vi fester lige til solen står op!

Prisen DKK 155 + billetgebyr. Prisen er inkl. entre og garderobe.

Det er desværre ikke muligt at købe billetter til New Year Afterparty endnu. Billetsalget åbner til november!

Hvis der er flere billetter tilbage, sælges de også i indgangen nytårsaften til 155 DKK pr. person. Aldersgrænse er min. 25 år. Ved spørgsmål kan Cirkusbygningen kontaktes på mail booking@cirkusbygningen.dk.

Program

01.00:Ankomst – Velkommen til Cirkusbygningen
01.00 – 04.00: Cirkusbygningens New Year Afterparty med professionel DJ, der holder gang i festen med de største hits gennem tiden
04.00: Tak for året der gik og GODT NYTÅR!

Dress code

Dress to impress! Til New Year Afterparty i Cirkusbygningen er vores gæster klædt på til en festlig aften, så find dit pæne tøj frem og puds danseskoene! 

Vi elsker at vores gæster har forskellig stil og smag, men accepterer ikke klubmærker, rygmærker og politiske budskaber.

Vi forbeholder os retten til at afvise gæster i døren, hvis du og dit selskab ikke overholder vores dress code, uanset om du har købt billet i forsalg eller i døren.