PB7talentscenen

Musikshow for hele familien

Om showet

Tag hele familien med i Cirkusbygningen til en festlig musikalsk rejse sammen med TV-værten Johannes Langkilde og flere end 150 talentfulde solister og musikere i alle aldre.

Et ungdoms Bigband med talenter fra hele Sjælland vil genopfriske de klassiske evergreens inspireret af Frank Sinatra, Count Basie og Benny Goodman arrangeret af professionelle musikere fra bl.a. DR Big Band og Tivoli.

Popgruppen The Cosmic Twins vil begejstre publikum i alle aldre, når de indtager scenen med et forrygende show i særklasse. De debuterede i Det Danske Melodi Grand Prix 2021 og har deltaget i flere TV Shows.

Danmarks ældste amatørorkester Rødovre Concert Band vil begejstre publikum i alle aldre, med bl.a. brudstykker fra kendte musicals og andre populære numre fra musikken uendelige univers. Orkesteret der ledes af ”Misser” har vundet adskillige konkurrencer og rummer eliten af landets unge musiktalenter.

Studerende fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorie, har håndplukket en buket af populær Brass Band-musik med forskellige temaer. Det er musikstuderende med et meget højt teknisk niveau som spiller, under ledelse af konservatoriets musikprofessor Jesper Windfeldt Juul.

Den musikalske rejse afrundes med et festfyrværkeri af underholdende rytmisk musik og forrygende danserytmer leveret af Copenhagen Showband. Er du vild med dans, har du chancen for at kunne indtage dansegulvet i Cirkusbygningen.

Praktisk information

Dato for event
Søndag d. 12 marts 2023

Tidspunkt
Kl. 18.30 – 21.30 (kl. 16.30 for spisende gæster)

Arrangør
PB7talentscenen

Billetter
Billetter kan købes via billetlugen.dk

Kontakt
Ved spørgsmål kan du kontakte Per via mail pb7talentscenen@mail.dk.

Program

Program 1: spisende gæster

Kl. 16.30: Dørene åbner

Kl. 18.30: Showstart

Kl. 21.30: Tak for i aften

Program 2: ikke spisende gæster

Kl. 18.00: Dørene åbner

Kl. 18.30: Showstart

Kl. 21.30: Tak for i aften

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.