Events der imponerer og inspirerer

Firmaarrangement

Hold dit firmaarrangement i hjertet af København

Ønsker din virksomhed at afholde et sjovt og anderledes firmaarrangement, men har I stadig ikke fundet den perfekte lokation? Så behøver I ikke at lede længere!

Som del af en virksomhed ved du, at dine medarbejdere er dit største aktiv, og det er derfor vigtigt at vise din påskønnelse for deres hårde arbejde og dedikation. At finde den perfekte måde at belønne dit team og bringe dem sammen, kan dog være en uoverskuelig opgave.

Hos Cirkusbygningen tilbyder vi en kombination af en lækker middag og et spektakulært show til dit firma arrangement. Denne kombination er den perfekte måde at forkæle dine medarbejdere med en sjov og uforglemmelig oplevelse, som de vil tale om i mange år fremover.

Læs mere om vores firmaarrangementer på denne side.

Derfor er Cirkusbygningen det fedeste sted for dit firmaarrangement

Beliggende i hjertet af København er Cirkusbygningen bekvemt placeret og let tilgængeligt for alle dine medarbejdere, uanset om de rejser med offentlig transport eller ankommer i bil.

Vi kan desuden tage højde for både små og store grupper, hvilket gør os til det perfekte sted for enhver størrelse firma arrangement. Og med vores uovertrufne kombination af lækker middag og underholdning i topklasse, garanterer vi at du og dine medarbejdere imponeres.

Derudover er Cirkusbygningen blevet Green Key-certificeret, hvilket betyder at du kan være sikker på at vi gør vores andel for at passe på miljøet og undgå unødvendigt spild.

En madoplevelse udover det sædvanlige i Cirkusbygningen

Selvfølgelig er et firmaarrangement ikke komplet uden lækker mad, og arrangementer i Cirkusbygningen inkluderer derfor også et udvalg af forskellige 3- eller 4-retters menuer.

Vores menuer byder på lækre retter, der helt sikkert vil tilfredsstille enhver smag, inklusiv et udvalg af vegetariske og veganske muligheder. Vi bruger kun de friskeste ingredienser af høj kvalitet til at lave vores retter, hvilket sikrer et måltid, der er både lækkert og nærende.

International 6-stjernet underholdning

Cirkusbygningen er stedet, hvor du under dit firmaarrangement kan opleve international 6-stjernet underholdning i form af et show fra Wallmans med nogle af de dygtigste artister i verden. Sammen med bygningens imponerende historie og en helt særlige atmosfære kan du se frem til en oplevelse, du ikke får andre steder.

Vores artister er professionelle inden for deres respektive områder og kan udføre imponerende bedrifter af styrke, smidighed og præcision. Fra betagende akrobatik til storslåede musikalske fortolkninger, vil dette firma arrangement holde dine medarbejdere på kanten af ​​deres sæde.

Vi forstår, at variation er nøglen, og derfor er disse shows konstant under forandring. Uanset om du er førstegangs gæst eller tilbagevendende, kan du derfor være sikker på, at du altid får en ny og spændende oplevelse.

Firmaarrangement for alle virksomheder uanset størrelse

Hos Cirkusbygningen tror vi på at det er afgørende for alle virksomheders succes at have det sjovt og opbygge stærke relationer blandt medarbejderne. Derfor tilbyder vi en underholdende oplevelse, som dit team vil huske i mange år fremover.

Vores kombination af middag og show i Cirkusbygningen er perfekt til virksomheder, der værdsætter kreativitet, innovation og teambuilding.

Vi er åbne for alle typer virksomheder til vores firmaarrangementer, uanset om du er en lille nystartet virksomhed eller en veletableret større virksomhed. Vores oplevelse er oplagt for virksomheder af alle størrelser, der ønsker at skabe et uforglemmeligt minde for deres medarbejdere.

Skræddersy din aften hos Cirkusbygningen

Hos Cirkusbygningen ved vi at hvert firmaarrangement er unikt, og at det kræver skræddersyede løsninger for at opfylde alle behov og budgetter. Derfor tilbyder vi en række forskellige muligheder.

Vores typiske firma arrangementer inkluderer en bred vifte af faciliteter og tjenester såsom leje af Cirkusbygningen, garderobe, velkomstdrink, 4-retters menu, ad libitum pakke med øl, vin og sodavand i 3 timer, filtreret vand i karafler samt kaffe og te, Wallmans show (eller udvalgte shownumre), natklub med DJ og basis teknikpakke.

Den endelige pakke sammensættes dog i samspil med dig.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores services. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe et uforglemmeligt firmaarrangement hos Cirkusbygningen!

Beløn dine medarbejdere med stil

Har dine medarbejdere ydet en ekstra indsats i år? Hvad så med at belønne dem med et særligt awardshow i Cirkusbygningen?

Vores prisuddeling er den perfekte måde at hylde dine medarbejderes hårde arbejde og engagement på en sjov og unik måde. Vores dedikerede team kan arbejde sammen med dig om at skabe et skræddersyet firmaarrangement med prisuddeling, der fremhæver dine teammedlemmers præstationer og belønner dem for deres bidrag. Det er en fantastisk måde at booste moralen på og vise din påskønnelse af dine medarbejderes indsats.

Book dit firmaarrangement i Cirkusbygningen i dag!

Bestilling af et firma arrangement hos os er nemt og ligetil. Bare tag kontakt til os via telefon +45 3316 3700, mail til event@cirkusbygningen.dk eller ved at sende en forespørgsel.  Vi tilbyder fleksible og tilpasselige pakker, der passer til dit budget og behov.

Så hvorfor nøjes med en kedelig middag eller uinspirerende teambuilding-øvelser, når du kan spise lækker middag og nyde et fantastisk show på det fedeste sted i København? Kontakt os i dag for at booke dit arrangement.