FAQ

I Cirkusbygningen afholder vi events hele året rundt. I er garanteret professionel rådgivning i hele processen fra idéudvikling og løbende planlægning til eksekvering og evaluering.

Vores standardaftalebetingelser er formuleret, så vi har minimal risiko for misforståelser. Ved leje af Cirkusbygningen, sender vi i første omgang et tilbud. Den endelige aftale skal være underskrevet af begge parter.

Vi sender naturligvis altid gerne et uforpligtende tilbud, og står altid til rådighed, hvis skulle du have spørgsmål, lyst til en rundvisning eller brug for yderligere information. Send en forespørgsel her.

Mad & drikke

Ved leje af Cirkusbygningens lokaler er det ikke muligt at medbringe egne mad- og drikkevarer. Vores køkken og restaurant står til rådighed og hjælper gerne med at finde den helt rigtige forplejning ved jeres arrangement.

Hotelovernatning

Skal I afholde et arrangement, hvor I har brug hotelovernatning i København til jer selv og jeres gæster, så har vi mange og gode relationer med hotellerne i København.

Kørestolsbrugere

Kørestols-brugere kan via en elevator i vores foyer komme ind i salen. I vores foyer er der to handicap-toiletter (vist ved skiltning).

Show

Hvis Wallmans show er en del af dit arrangement, så tager vi forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Parkering

I Cirkusbygningen har du to muligheder for parkering:

Axel tower

Få 20% rabat på parkering i parkeringskælderen ved Axel Tower, der ligger lige overfor Cirkusbygningen (modsatte side)*. Du kan med fordel bruge appen “Apcoa Flow”.

PRAKTISK INFORMATION

 1. Du kører ind i parkeringskælderen ved Axel Tower og foretager din parkering
 2. Klik på dette link for at registrere din parkering:
  • Tryk på “Jeg accepterer og har læst privatlivspolitikken”
  • Indtast din bils nummerplade
  • Indtast herefter den tid du ønsker at parkere
  • Det er ikke nødvendigt at tilføje rabatkode, da rabatten allerede er fratrukket ved brug af linket
  • Tryk på “Opret parkering” og indtast dine personlige oplysninger og modtag en bekræftelse på mail
  • Betal for din parkering med betalingskort

OBS! Hvis du skulle få brug for at parkere i længere tid end først antaget, kan du blot benytte linket igen og forlænge din parkering.

Når du skal ind i Axel Towers for at hente din bil, skal du kunne huske din nummerplade for at komme ind.

*Cirkusbygningen kan ikke stilles til ansvar for eventuelle tekniske problemer med parkering ved Axel Towers. Såfremt linket (eller appen) ikke virker, kan du desværre ikke få rabat. Kontakt venligst Apcoa.

For at høre om mulighederne ved events, så kontakt os på 3316 3700 eller ved at sende en mail til event@cirkusbygningen.dk.

Q-Park

Få 15% rabat på parkering i p-anlægget Q-Park Vesterport i Nyropsgade 42. Det er kun få minutters gang fra Cirkusbygningen.

PRAKTISK INFORMATION

 1. Du trækker en billet ved indkørsel til P-kælderen Q-Park Vesterport og foretager herefter din parkering (husk at medbringe din P-billet, når du forlader P-kælderen).
 2. Når du kommer ind ad hovedindgangen til Cirkusbygningen, finder du Q-Parks billetautomat i garderoben, hvor personalet vil hjælpe med stempling af din P-billet, som sidenhen udløser rabatten.
 3. Når du kommer retur til Q-Park Vesterport, indfører du billetten i betalingsautomaten. Rabatten fratrækkes automatisk, og du kan foretage din betaling.

Har du behov for at forhåndsreservere et antal p-pladser i forbindelse med et event, kan du kontakte Q-Park direkte for denne service.

Læs om parkering hos Q-Park Vesterport.