BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

PRIVATLIVSPOLITIK

INFORMATION OM MOMENT GROUPS BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

MOMENT GROUP AB værner om din personlige integritet. Vi stræber derfor altid efter at beskytte dine personlige oplysninger på bedste vis og følger gældende databeskyttelsesregler. Med denne privatlivspolitik ønsker vi at informere dig om, hvordan dine personlige oplysninger behandles af MOMENT GROUP AB og virksomhedens datterselskaber*, eventsteder* og samarbejdspartnere (herefter benævnt MG).

*virksomhedens datterselskaber, eventsteder og samarbejdspartnere er 2Entertain AB, Ballbreaker, China Teatern, Golden Hits, Hamburger Börs, Hansen, Intiman, KPH Matbar, Kungsportshuset, Ladies Night, Lisebergsteatern, Minnesota Communication, Oscarsteatern, Showtic, Kungsportshuset, The Theater, Vallarnas Friluftsteater, Wallmans A/S, Wallmans AB og Wallmans Salonger Oslo AS, men kan ændre sig.

Dataansvarlige:

Det vil afhænge af den konkrete behandling af dine personoplysninger, hvem der er den dataansvarlige (dataansvarlige skal forstås som den fysiske eller juridiske person, der alene eller sammen med andre afgør, til hvilke formål og med hvilke hjælpemidler der må foretages behandling af personoplysninger for behandlingen). Alle selskaber under MG kan således være dataansvarlige. Den dataansvarlige kan enten være Moment Group AB eller virksomhedens datterselskaber, eventsteder og samarbejdspartnere. Hver af parterne kan således behandle dine personoplysninger til egne formål, hvorved parten da vil være dataansvarlig for behandlingen.

BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

KATEGORIER AF OPLYSNINGER

De berørte kategorier af oplysninger vi behandler er:

Vi indsamler og behandler som udgangspunkt ikke følsomme oplysninger om dig. Men hvis du selv giver os følsomme oplysninger, fx om helbredsforhold, som typisk vil være oplysninger om handicap i forbindelse med gangbesvær eller oplysninger om madallergier, gemmer vi oplysningerne til brug for gennemførelse af det arrangement, du har købt. Vi anvender dem dog ikke i andre sammenhænge.

FORMÅL OG RETSGRUNDLAG FOR BEHANDLING AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Formålet med behandlingen af dine data er at levere den købte ydelse til dig, løbende korrespondance, kundepleje, markedsføring og opfyldelse af forpligtelser i henhold til lovgivningen.

MG kan behandle dine personlige oplysninger, enten fordi du har afgivet dit samtykke hertil, fordi det er påkrævet i henhold til lov eller bestemmelser eller med henblik på at indgå en kontrakt med dig, direkte markedsføring, at opfylde en allerede indgået kontrakt eller at sikre os mod retskrav.

DIREKTE MARKEDSFØRING

Hvis du giver dit samtykke til det, vil MG behandle dine personlige oplysninger til markedsføringsformål. Dine oplysninger kan blive anvendt til direkte markedsføring, nyhedsbreve, kundeundersøgelser samt statistiske formål og kan blive brugt til at sende post via brev eller elektroniske medier, indtil du tilbagekalder dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte vores kundeservice eller via afmeldingslinket i e-mail og nyhedsbrev.

Elektroniske medier omfatter i denne sammenhæng: e-mails, notifikationer, push beskeder, sms/mms, widgets, apps, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, blogs, vlogs (videoblogs på fx YouTube) og online spil, Internettet og andre digitale kanaler).

PROFILERING

Hvis du giver dit samtykke til det, vil MG behandle dine personlige oplysninger for at analysere din købshistorik, købsadfærd og din adfærd på den dataansvarliges hjemmesider med det formål at få mere viden om dig som kunde og vores kunder generelt samt for at kunne forbedre vores tilbud (profilering).

Vi kan også behandle eventuelle personlige anmodninger eller præferencer, som du har oplyst os, f.eks. information om at du har børn eller er interesseret i en særlig varekategori. Det gør vi ved at analysere, hvilke køb du har foretaget tidligere og hvilke varer, du kiggede på eller lagde i indkøbskurven. Baseret på denne information kommunikerer vi målrettede budskaber til dig.

JURIDISKE FORPLIGTELSER / RETSKRAV

Vi behandler dine personlige oplysninger til følgende formål for at opfylde juridiske forpligtelser og sikring mod retskrav:

INFORMATION OM COOKIES

Vi indsamler på forskellig vis Persondata om dig i forbindelse med driften af vores hjemmeside. Vi indhenter personoplysninger om dig på hjemmesiden og ved din brug af hjemmesiden på to måder: Gennem såkaldte cookies og gennem dine registreringer og brug af vores hjemmesider. MG anvender cookies for at forbedre din kundeoplevelse og give dig relevante informationer og tilbud. Cookien giver os også information om, om du har besøgt hjemmesiden tidligere, og hvilke af vores sider du har været inde på. En cookie er en lille tekstfil, som sendes fra en hjemmeside og derefter lagres lokalt på besøgerens harddisk.

Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Før vi placerer cookies, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes uden dit samtykke. I din browser kan du vælge en indstilling, som gør, at du får en besked, før en hjemmeside sender en cookie til din computer. Du kan derefter vælge at acceptere eller afvise cookien. Du kan også vælge ikke at acceptere cookies overhovedet. Da forskellige browsere fungerer på forskellige måder, så kan du søge i din hjælpemenu for at finde indstillingen i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager. Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre vores hjemmeside.

Du har altid mulighed for at slette cookies, der er gemt på i din browser.

Vejledning i at slette cookies i Microsoft Internet Explorer

Vejledning i at slette cookies i Mozilla Firefox browser

Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser

Vejledning i at slette cookies på Opera browser

Vejledning i at slette flash cookies – gælder alle browsere

Vi bruger cookies til:

• Statistik, det vil sige til at måle trafikken på vores hjemmeside, herunder antallet af besøg på vores hjemmeside, hvilke domæner du kommer fra, hvilke sider du ser på vores hjemmeside, og hvilket overordnet geografisk område, du befinder dig i.

• Forbedre funktionalitet, det vil sige til at forbedre funktionaliteten og optimere din oplevelse af vores hjemmeside og hjælpe dig med at huske dit brugernavn og adgangskode, så du ikke behøver at logge igen, når du returnere til vores hjemmeside.

• Integrere med sociale medier, det vil sige til at give dig mulighed for at integrere med sociale medier, som for eksempel Facebook.

• Kvalitetssikring, det vil sige til at sikre kvaliteten af vores services og hindre misbrug og uregelmæssigheder i forbindelse med brugen af vores services.

• Målrettet markedsføring, det vil sige til at vise specifik markedsføring på vores hjemmeside, som vi tror, at du vil finde interessant.

Vores hjemmeside giver adgang for underleverandører til at få indsigt i indholdet af de cookies, som er sat af vores hjemmeside. Denne Information må dog alene anvendes på vegne af vores hjemmeside og må ikke anvendes til tredjeparters egne formål.

Vores hjemmeside anvender cookies fra følgende tredjeparter:

• Google Analytics: til statistiske formål. Du kan afvise cookies fra Google Analytics ved at klikke her

• Facebook: sættes af Facebook.

• Twitter: sættes af Twitter, hvis du interagerer med Twitter plugin eller allerede er logget på Twitter fra en anden kilde med det formål at interagere med dem

• Andre

Vores hjemmeside bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside. De personoplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Google bruger personoplysninger til at evaluere din brug af vores hjemmeside, udarbejde rapporter om aktiviteten på vores hjemmeside og yde andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på vores hjemmeside og brugen af internettet. Google kan også videregive personoplysninger til tredjemand.

Google Analytics sætter to typer cookies: (a) En persistent cookie der viser om brugeren er tilbagevendende, hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine der er brugt, keywords, osv, samt (b) sessionscookies som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet.

Sessionscookies udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din fane eller browser.

Google sammenkører ikke din IP-adresse med andre personoplysninger, Google ligger inde med.

HVEM KAN FÅ ADGANG TIL DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Dine personlige oplysninger kan blive delt med aktører, som behandler personlige oplysninger på vores vegne, såkaldte databehandlere. Vi udleverer dine personlige oplysninger til følgende;

Andre virksomheder indenfor MG. Da MG er en international virksomhed, så kan visse af dine personlige oplysninger udleveres til virksomheder i koncernen, som arbejder i andre lande, men alene til brug for support af vores IT-systemer eller til brug for regnskabsmæssig behandling.

Leverandører af IT-systemer og deres samarbejdspartnere inden for udvikling og support.

Disse virksomheder leverer services, tekniske løsninger og platforme til MG’s kunde relationsarbejde.

Leverandører af adresse oplysninger. MG anvender en godkendt leverandør til automatisk indhentning af dine adresseoplysninger hos folkeregisteret.

Samarbejdspartnere, som håndterer betaling. Vi benytter os af leverandører til håndtering af betalinger foretaget af MG’s kunder for at garantere sikre betalingsløsninger.

Øvrige samarbejdspartnere. Hos MG ønsker vi også at kunne tilbyde vores kunder fordele hos nogle af vores samarbejdspartnere. Det betyder, at det kan være nødvendigt at udlevere visse af dine personlige oplysninger, såsom navn, e-mail og mobilnummer, for at du skal have mulighed for at benytte dig af tilbud og fordele hos dem. Dette er dog betinget af, at du har givet samtykke hertil. Tilbud i samarbejde med eksterne partnere vil kun blive sendt af datterselskaber/partnere til MG, og de personlige oplysninger, som udleveres til samarbejdspartnere, anvendes kun til at identificere dig som kunde hos MG.

VIDEREFORMIDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER TIL TREDJELAND

MG behandler som udgangspunkt kun dine personlige oplysninger inden for EU/EØS. I de tilfælde, hvor personlige oplysninger behandles uden for EU/EØS, foreligger der enten en beslutning fra kommissionen om, at det pågældende tredjeland sikrer et passende beskyttelsesniveau eller passende beskyttelsesforanstaltninger, som sikrer, at dine rettigheder er beskyttet. Vi overfører personlige oplysninger til USA støttet af EU-kommissionens klausuler om autoriseret overførsel til USA. Hvis du ønsker en kopi af de beskyttelsesforanstaltninger, som MG har foretaget eller information om, hvor disse er gjort tilgængelige, så kontakt os via de anførte kontaktoplysninger.

HVOR LÆNGE GEMMER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Vi behandler aldrig dine personlige oplysninger i længere tid, end hvad der er tilladt i henhold til gældende lovgivning, bestemmelser, praksis eller myndighedsbeslutninger.

Hvis der er indgået en aftale med dig eller du har foretaget et køb hos os, er vi i henhold til bogføringsloven forpligtet til at opbevare dine oplysninger i 36 måneder.

Oplysninger om handicaps, madallergier og andre helbredsmæssige oplysninger opbevarer vi for at kunne gennemføre arrangementet samt med henblik på at undgå eventuelle retskrav. Sådanne oplysninger slettes typisk efter 3 måneder.

For markedsføring via elektroniske medier vil vi opbevare dine kontaktoplysninger indtil du har tilbagekaldt dit samtykke. Du kan dog kontakte os når som helst og tilbagekalde dit samtykke samt anmode os om at fjerne dine personlige oplysninger.

DINE RETTIGHEDER

I overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning har du ret til at få information om, hvilke personlige oplysninger vi behandler om dig samt anmode om at få rettet dine personlige oplysninger.

Under visse forudsætninger, for eksempel hvis du tilbagekalder dit samtykke, protesterer mod vores behandling eller mener, at behandlingen ikke er nødvendig til de angivne formål, har du også ret til at anmode om sletning eller begrænsning af dine personlige oplysninger eller gøre indsigelse mod vores behandling.

Under visse forudsætninger har du også ret til at få udleveret de personlige oplysninger, der vedrører dig, og som du har givet til os, i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse til en anden dataansvarlig.

Du har ret til når som helst at tilbagekalde dit samtykke, helt eller delvist, til behandling af personlige oplysninger med virkning fra det tidspunkt, tilbagekaldelsen foreligger. Du har også ret til når som helst at gøre indsigelse mod behandling af dine personlige oplysninger til direkte markedsføring og profilering.

Al kommunikation og alle foranstaltninger, som MG gennemfører i forbindelse med dine rettigheder, er gratis. Ved åbenlyse ubegrundede eller urimelige anmodninger forbeholder MG sig retten til enten at opkræve et rimeligt gebyr til dækning af administrationsomkostningerne for at afgive disse oplysninger, gennemføre den ønskede handling eller nægte at imødekomme anmodningen.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet, som fører tilsyn med virksomheders håndtering af personlige oplysninger. Se Datatilsynets kontaktoplysninger længere nede.

KONTAKT

Hvis du ønsker at benytte dig af dine rettigheder som nævnt ovenfor eller ønsker at komme i kontakt med os i forbindelse med vores behandling af dine personlige oplysninger, så kontakt MG’s kundeservice via et af nedenstående telefonnumre.

Danmark: +45 3316 3700

E-mail adresse: marketing@wallmans.com

MG’s databeskyttelsesrådgiver kan kontaktes via:

Personuppgiftsombudet, Moment Group AB

Trädgårdsgatan 2

411 08 Gøteborg

KLAGE OVER BEHANDLING AF OPLYSNINGER

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du klage til os.

Du kan desuden klage til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København K

eller dt@datatilsynet.dk

PLIGT TIL AT MEDDELE OPLYSNINGER

Du er ikke forpligtet til at give os dine oplysninger. Men det er en forudsætning for, at vi kan indgå en aftale med dig. Hvis ikke du giver os de nødvendige oplysninger, vil dit køb blive afvist.

PROFILERING OG AUTOMATISKE AFGØRELSER

Vi anvender ikke automatiske afgørelser i Persondataforordningens forstand.

Denne information om behandling af personlige oplysninger blev oprettet af MG den 7. april 2020