Motivation, dans, samarbejde & lederskab

Unikke aktiviteter

Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde et eksklusivt udvalg af spændende aktiviteter, som du har mulighed for at gøre til en del af din næste konference eller event i Cirkusbygningen. I samarbejde med nogle af Danmarks mest inspirerende personligheder, udbyder vi forskellige typer af indslag, der sætter fokus på alt fra motivation til dans, samarbejde & lederskab.

Vi har mange års erfaring med forskellige typer arrangementer og har et helt særligt kendskab til de udvalgte personer, hvilket du kan se som din garanti for et vellykket indslag.

Aktiviteter

Bliv motiveret af Mark Anthony

Mark Anthony er motivations- og engagementsekspert og en af Danmarks mest inspirerende foredragsholdere. Hans foredrag er kendt for at være både underholdende og udfordrende. Mark har desuden stor erfaring som konferencier på dansk og engelsk.

Med stor træfsikkerhed giver Mark inspiration til hvordan du skaber og fastholder højt engagement samt motivation på en arbejdsplads. Værktøjer, der giver lyst til handling, refleksion og fornyelse.

Et seminar med Mark er en lærerig, energisk og udfordrende mental vitaminindsprøjtning. Bliv motiveret og inspireret. Med garanti!

Lær om enneagrammet med Michael Groser

Mange tusinde mennesker har allerede oplevet Michaels indsigtsfulde og hylende sjove foredrag om persontypeværktøjet, Enneagrammet. Værktøjet beskriver 9 ligeværdige persontyper, som Michael bruger til at skabe et endnu bedre samarbejde, positiv kommunikation, færre konflikter, mere inspirerende ledere, etc.

I en kombination af masser af humor, seriøsitet, indlevelse, energi og dagligdags eksempler giver Michael Groser en seriøs og humoristisk rundrejse i hvorfor de 9 typer kommunikerer og handler så vidt forskelligt. Du får aha-oplevelser på stribe, der bidrager til mere rummelige, motiverede og effektive medarbejdere!

Elisabeth Dalsgaard byder op til dans 

Vidste du at dans skaber øget livsglæde? Elisabeth Dalsgaard er first-mover på  ”Dans som sundhed” og har udviklet flere motions- og dansekoncepter gennem mere end 25 år.

Ved hjælp af dansens mange facetter præsenterer Elisabeth en spændende workshop med fokus på samarbejde, udstråling og præsentation. ALLE kan være med!

Hvad enten det er dans som teambuilding eller ren underholdning, så vil det være et forfriskende, sjovt og lærerigt indsalg.

Byd Livet op til dans – du vil ikke fortryde det. 

Booking af aktivitet

Ønsker du at booke en eller flere af aktiviteterne, som en del af din konference eller andet event i Cirkusbygningen? Kontakt den pågældende person på telefon eller mail for at høre mere om mulighederne.