middag, underholdning & fest

julefrokost 2020

Årets sjoveste julefrokost i Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge, holder pause i år. Du har til gengæld rig mulighed for at invitere dine venner, familie eller kollegaer til Wallmans Dinnerparty her i Cirkusbygningen.

Hold årets brag af en julefrokost 2020 i et af Københavns mest fantastiske og ”hemmelige” selskabslokaler: Buddha Lounge, Cirkusbygningens gamle stalde. Du finder ikke den samme unikke og intime atmosfære noget andet sted i hovedstaden. 

EN HUMØRBOMBE AF ET JULESHOW MED LÆKKER MIDDAG 

Er du til julefrokoster med god mad, god stemning og ikke mindst masser af humor? Så er årets sjoveste julefrokost med garanti noget for dig! 

Nyd en lækker 4-retters julemiddag inkl. drikkevarer ad libitum, mens du og dit selskab bliver underholdt med crazy comedy og fede festmedleys. 

JULEFROKOST MED UNDERHOLDNING for alle 

Julefrokosten henvender sig til alle, der elsker god dansk underholdning*. Så hvis det er dig, der arrangerer julefrokosten, kan du være ganske rolig! Det bliver en hæsblæsende aften med godt humør og byens bedste og mest medrivende underholdning. 

SLUT AFTENEN AF I NATKLUBBEN THE STAGE 

Når showet er slut, starter en ny fantastisk fest på THE STAGE natklub i Cirkussalen, hvor 1000 gæster fyrer den af til de største hits gennem tiderne. 

Book julefrokost i København 

Book billetter til Årets sjoveste julefrokost i København på telefon 3316 3700, send en mail til booking@cirkusbygningen.dk eller book online.

MENU 

I Cirkusbygningen får du og dine gæster serveret en lækker 4-retters middag med drikkevarer ad libitum. Det er muligt at vælge mellem forskellige menuer, hvoraf den ene er en helt særlig julemenu. 

Menuen er endnu ikke klar. 

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores julemenu.

Priser og tilkøb

PRISER 

Alle priser er pr. person og inkl. moms. 
 
Priserne er endnu ikke klar. 

TILKØB 

Priserne er endnu ikke klar. 

PRISEN INKLUDERER 

  • Show  
  • 4-retters julemenu eller vegetar 
  • Sølv ad libitum (fri øl, vin & vand 19.00-22.30) 
  • Kaffe / te 
  • Garderobe 
  • Velkomstdrink 
  • Natklubben – THE STAGE – i Cirkusbygningens Cirkussal 

PROGRAM 

18.15 – 18.45  
Ankomst til Buddha Lounge (indgang via den røde port mellem Cirkusbygningen og Jensens Bøfhus). Garderobe & Velkomstdrink i Lille Buddha.  

18.45 
Den røde port lukker – seneste ankomsttidspunkt.  

19.00 – 23.00 
Gæsterne placeres ved bordene i Store Buddha. Underholdning og servering af 4-retters middag 

23.00 – ?? 
Natklub – THE STAGE – i Cirkussalen, hvor op til 1000 gæster fester til de største hits fra 1980’erne, 1990’erne og frem til i dag.  

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

ANDRE MULIGHEDER FOR JUL I CIRKUSBYGNINGEN 

I Cirkusbygningen kan du selvfølgelig også opleve Wallmans Dinnerparty med show, 4-retters middag & natklub. Læs mere om julefrokosten lige her

*Aldersgrænsen for årets sjoveste julefrokost er 18 år.