Hold julefrokost i København i Cirkusbygningen

Personer i juletøj til julefrokost

Et af landets mest populære showpar, Stine & Martin, er tilbage i Cirkusbygningen med et nyt fantastisk juleshow. Er du til julefrokoster med god mad, god stemning og ikke mindst masser af humor? Så skal du glæde dig til at opleve en humørbombe af et underholdningsshow, som helt eksklusivt kan opleves i Cirkusbygningens Buddha Lounge.


SUCCES GENNEM 16 ÅR OG 6 STJERNER FRA BØRSEN

Stine & Martin har de sidste 16 år taget deres publikum med storm. Underholdningen er en blanding af cabaret, revy og musikalsk satire. Makkerparret har tre gange været med til at trække 5 stjerner i land til Skagen Revyen og har fået 6 stjerner af Børsen.

Udsøgt middag med smil og latter

Mens du og dit selskab nyder en udsøgt menu, så underholder Stine & Martin med deres festlige og finurlige karakterer. De synger gode medleys, der får julefrokosten til at lette, og du kan godt glæde dig, for udover at synge med, så bliver der også meget at grine af!

Stine & Martin involverer kærligt og med fingeren på pulsen deres publikum i showet. Det betyder ikke, at du kommer på scenen eller bliver udstillet. Derimod får de taget til at lette, når de blander sjove historier og anekdoter ind i underholdningen.

I årets show er det karaktererne Moster Birgit & Onkel Helge, der pludselig melder sig på banen i de gamle stalde. Temaet vil være i det eksotiske hjørne og I kan glæde jer til musikalsk og energifyldt underholdning for enhver smag.

PRESSEN SKREV: ”LATTERKRAMPENDE GOD UNDERHOLDNING!”

Hemmeligheden er….

Når den store aften nærmer sig, får du tilsendt et spørgeskema. Her får du lidt inspiration til, hvad Stine & Martin gerne vil vide om dig og dit selskab. Bare rolig, – det er prøvet af igennem mange år og det virker! Oplysningerne bliver kun brugt på en festlig og kærlig måde.

Showet bliver på den måde helt unikt hver aften og underholdningen bliver mere nærværende end nogen anden julefrokost i København.

JULEFROKOST MED UNDERHOLDNING FOR ALLE ALDRE

Stine & Martins underholdning henvender sig til alle aldre. Så hvis det er dig, der arrangerer julefrokosten, kan du være ganske rolig! Det bliver en hæsblæsende aften med godt humør, god mad og ikke mindst byens mest medrivende og humoristiske underholdning.

Hold julefrokost Cirkusbygningen. Ingen andre steder i byen finder du en mere intim stemning eller hyggeligere atmosfære, når der er kørt i stilling til den sjoveste julefrokost i København.

SLUT AFTENEN AF I NATKLUBBEN THE STAGE

Når showet er slut, starter en ny storslået fest på THE STAGE natklub i Cirkussalen, hvor 1000 gæster fyrer den af til de største hits gennem tiderne. Natklubben byder desuden på en række fantastiske overraskelser, som fuldender jeres aften fyldt med underholdning i Cirkusbygningen.

Book julefrokost i København

Det er ikke muligt at købe billetter til jul 2019 endnu. Kontakt os på telefon 3316 3700 eller send en e-mail til booking@cirkusbygningen.dk for at blive skrevet på en venteliste. Så kontakter vi dig, når billetterne sættes til salg.

MENU

I Cirkusbygningen får du og dine gæster serveret en lækker 4-retters middag med drikkevarer ad libitum. Det er muligt at vælge mellem forskellige menuer, hvoraf den ene er en helt særlig julemenu.

Menuen er endnu ikke klar.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard julemenu.

Priser

Alle priser er pr. person og inkl. moms.
Inkl. servicegebyr.

Priserne er endnu ikke klar.

inkluderet i prisen

  • Show med Stine & Martin
  • 4-retters julemenu eller vegetar
  • Ad libitum sølvpakke (fri øl, vin & vand 19.00-22.30)
  • Kaffe / te
  • Garderobe
  • Velkomstdrink
  • Natklubben – THE STAGE – i Cirkusbygningens Cirkussal
 

PROGRAM

18.15 – 18.45 
Ankomst til Buddha Lounge (indgang via den røde port mellem Cirkusbygningen og Jensens Bøfhus).
Garderobe & Velkomstdrink i Lille Buddha.

18.45
Den røde port lukker – seneste ankomsttidspunkt.

19.00-23.00
Gæsterne placeres ved bordene i Store Buddha.
Servering af 4-retters menu og underholdning af Stine & Martin.

23.00 – ??
Natklub – THE STAGE – i Cirkussalen, hvor op til 1000 gæster fester til de største hits fra 1980’erne, 1990’erne og frem til i dag.Reference

Her kan du se udtalelser fra tidligere gæster, der har oplevet Stine & Martin:

“Det er som at være til julefrokost med familien, når det er sjovt, fuld af kærlighed og masser af nærvær. Det er nemlig tale om ægte julehygge. Stedets størrelse er med til at gøre det hele intimt og Stine og Martin når at se alle gæsterne i øjnene”.

Magasinet Out & About

ANDRE MULIGHEDER FOR JUL I CIRKUSBYGNINGEN

I Cirkusbygningen kan du selvfølgelig også komme til jul i Wallmans med show, 4-retters middag og natklub. Læs mere om julefrokosten lige her.