møde, middag & underholdning

Kick off

Hvis du går med overvejelser om at afholde et kick off møde for din virksomhed, så er det altafgørende med nogle gode lokaler, hvor der er plads til alle dine kollegaer. Med en skøn beliggenhed i centrum af København, er Cirkusbygningens magiske rammer en oplagt mulighed for dit kommende kick off arrangement.

DERFOR SKAL DU HOLDE DIT KICK OFF MØDE I CIRKUSBYGNINGEN

Mange virksomheder vælger hvert år at benytte vores storslåede lokaler til deres arrangement. Du finder de væsentligste årsager her:

1. imponerende lokale

Møde- og selskabslokaler har det med at ligne hinanden – men ikke i Cirkusbygningen. I Cirkusbygningens imponerende Cirkussal har du mulighed for at invitere dine kollegaer til Kick off i et moderne auditorium med state-of-the-art technology.

Der er plads til mellem 200-1000 personer, så der er god plads til alle.

Kick Off
Cirkussalen

Har du brug for et break out room i forbindelse med dit kick off, så kan du med fordel booke Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge.

2. GOD PLACERING I HJERTET AF KØBENHAVN

Vores placering på Jernbanegade 6 – kun et stenkast fra Hovedbanegården – gør det nemt at komme til og fra jeres kick off møde. Desuden betyder vores centrale placering, at der er en række fantastiske overnatningsmuligheder lige i nærheden. Vi samarbejder med nogle af de bedste hoteller i København, så hvis du har behov for overnatning, hjælper vi gerne med dette.

3. MULIGHED FOR SPISNING

Hvis dit kick off arrangement skal forløbe over en hel dag, har du og dine kollegaer mulighed for at nyde en lækker middag i Cirkusbygningen om aftenen.

Ønsker du at forkæle dine kollegaer med en madoplevelse ud over det sædvanlige, så sørger vores professionelle kokke for en velsmagende middag. Den kan naturligvis tilpasses i tilfælde af at nogle i selskabet har allergier eller andre særlige ønsker til menuen.

4. INSPIRATION TIL AKTIVITETER

Skal din konference løftes til et nyt niveau? Vi tilbyder et eksklusivt udvalg af spændende aktiviteter, som du har mulighed for at gøre til en del af din næste konference i Cirkusbygningen. I samarbejde med nogle af Danmarks mest inspirerende personligheder udbyder vi forskellige typer af indslag, der sætter fokus på alt fra motivation til dans, samarbejde & lederskab.

5. VI GUIDER DIG HELE VEJEN

I Cirkusbygningen har vi mange års erfaring med at afholde events. Derfor hjælper vi gerne med sparring, så vi kan finde den bedste løsning for jeres kick off møde. Det kan være alt fra spisning til underholdning og hotelbooking.

Vores mål er at skabe de perfekte rammer for jeres kick off møde, så det er din virksomhed og dine kollegaer, der er i fokus.

Forslag til kick off

SÅDAN KUNNE JERES PAKKE SE UD:

Er I minimum 200 personer og skal I afholde et kick off med efterfølgende middag, så foreslår vi følgende:

 • Lokaleleje (08.30 – 22.00)
 • Garderobe
 • Isvand er inkl. under konferencen
 • Kaffe/te er inkl. under konferencen
 • Formiddagsforplejning
 • Frokost inkl. 1 sodavand
 • Eftermiddagsforplejning
 • Velkomstdrink
 • 3-retters menu
 • 3 genstande under middagen (øl, vin og sodavand)
 • Isvand er inkl. under middagen
 • Kaffe/te er inkl. under middagen
 • Udvalgte shownumre fra Wallmans
 • Standard teknikpakke inkl. egne teknikere

Se konferencemenukort.

Vores restaurant sørger for en lækker 3-retters menu.
Se menukort fra januar 2023 – juni 2023.

Det er muligt at skræddersy aftenen med jeres egne indslag, f.eks. en velkomsttale fra direktøren, uddeling af medarbejderawards, personlig underholdning osv. I kan også vælge at supplere aftenen med udvalgte shownumre fra Wallmans.

PROGRAM:

 • 08.30 – 09.00: Ankomst, garderobe, formiddagsforplejning samt seating
 • 09.00 – 11.30: Fagligt oplæg (evt. m. indlagte pauser)
 • 11.30 – 12.30: Frokost
 • 12.30 – 14.00: Fagligt oplæg (evt. m. indlagte pauser)
 • 14.00 – 15.00: Eftermiddagsforplejning
 • 15.00 – 16.00: Fagligt oplæg (evt. m. indlagte pauser)
 • 16.00 – 16.30: Konferencen afsluttes
 • 16.30 – 18.00: Cirkusbygningen gøres klar til middag
 • 18.00 – 18.30: Seating i Cirkussalen
 • 18.30 – 22.00: 3-retters middag med udvalgte shownumre i Cirkussalen

Endeligt program udarbejdes med udgangspunkt i jeres ønsker. 

Vi har brug for 1,5 – 2 timer til at gøre Cirkussalen klar til jeres middag efter konferencen. I dette tidsrum foreslår vi en hyggelig pause i foyeren, hvor gæsterne kan strække benene, mingle og få en kølig drink i en af barerne. Det er selvfølgelig også en mulighed at gå en tur i vores smukke hovedstad, tage et hvil på hotellet eller andet.

HVAD ER VIGTIGT PÅ ET KICK OFF MØDE?

Noget af det vigtigste ved et kick off er at have virksomheden og medarbejderne i fokus. Denne dag skal omhandle sammenholdet og alle de ting, som I har tilfælles som kollegaer.

Du skal som arrangør gå efter, at dine kollegaer efterfølgende føler sig tæt knyttet med virksomheden og hinanden samtidig med at fylde dem med motivation for at yde en ekstra indsats for fællesskabet. Dette kan gøres ved, at ledelsen holder oplæg omkring virksomhedens vision, fremtidige mål og missioner. Én af de vigtigste årsager til, at folk elsker at tage på arbejde, er deres kollegaer. Derfor er det vigtigt, at du styrker dette sammenhold, så dine kollegaer har lyst til at tage på arbejde og yde en ekstra indsats for hinanden.

Vi er klar til at hjælpe med at tilrettelægge programmet for dagen, så vi i fællesskab kan finde frem til det helt rigtige kick off arrangement for din virksomhed.

HVORFOR ER KICK OFF EN GOD IDÉ?

I en travl og stresset hverdag med deadlines og konstante møder på kryds og tværs, kan det være svært at finde tiden til at samle medarbejderne for at tale om virksomhedens samlede strategi. Dette er dog ikke noget, som du som leder bør glemme, da jeres strategi og målsætninger er jeres ledestjerne, der kan bidrage til at tage beslutninger for jer.

Hvis alle dine kollegaer er helt inde i virksomhedens mål, kultur og strategi, vil de i højere grad være i stand til at tage de rette beslutninger, der gavner jer samlet set til at opnå disse mål. På et kick off møde kan du sørge for, at alle medarbejdere får talt sammen, så I bliver klogere på virksomhedens strategi. Det er uden tvivl noget, der kan gavne virksomheden på sigt og dermed sikre en stabil og langtidsholdbar forretning.

Et vigtigt formål med jeres kick off møde er også at pleje de personlige forhold. Derfor er det ofte en god idé, hvis du begynder dagen med fagligt indhold og slutter af med middag og fest om aftenen. Dette vil både give en stærkere indsigt i virksomheden og stærkere forhold mellem dine ansatte.

BOOK KICK OFF ARRANGEMENT

Hvis du er interesseret i at benytte Cirkusbygningen til dit kick off arrangement, så er du velkommen til at kontakte os på telefon +453316 3700, mail event@cirkusbygningen.dk eller sende en forespørgsel.