Faglig & inspirerende

konference

I Cirkusbygningen har vi de perfekte rammer, hvis du leder efter et sted i København, hvor du kan afholde konference for din virksomheds medarbejdere, kunder eller samarbejdspartere.

Når du lejer Cirkusbygningens konferencelokale er du og dine gæster garanteret en dag, hvor der er tænkt på alle detaljer. Vi har mange års erfaring med afvikling af konferencer, så vi kan tilrettelægge dagen efter dine ønsker og behov.

konference i cirkusbygningen

I Cirkusbygningens store Cirkussal kan du invitere mellem 200 – 1000 gæster til konference. Cirkussalen er derfor det ideelle lokale, hvis du ønsker at afholde din konference i storslåede rammer, hvor der er plads til alle og højt til loftet.

Cirkussalen er desuden forsynet state-of-the-art technology, så du kan være sikker på at have den nyeste og mest avancerede teknik til rådighed.

Forslag til konference

Sådan kunne jeres pakke se ud:

 • Lokaleleje (09.00 – 17.00)
 • Garderobe
 • Isvand er inkl. hele dagen
 • Kaffe/Te er inkl. hele dagen
 • Formiddagsforplejning
 • Frokost inkl. 1 sodavand
 • Eftermiddagsforplejning
 • Standard teknikpakke inkl. egne teknikkere

Se konferencemenukortet for august 2019 til juni 2020 i Cirkussalen.

program:

 • 09.00 – 09.30: Ankomst, garderobe, formiddagsforplejning samt seating
 • 09.30 – 12.00: Fagligt oplæg (evt. m. indlagte pauser)
 • 12.00 – 13.00: Frokost
 • 13.00 – 15.00: Fagligt oplæg (evt. m. indlagte pauser)
 • 15.00 – 15.30: Eftermiddagsforplejning
 • 15.30 – 16.30: Fagligt oplæg (evt. m. indlagte pauser)
 • 16.30 – 17.00: Konferencen afsluttes

  Endeligt program udarbejdes med udgangspunkt i jeres ønsker. 

Hvis du har behov for et breakout room eller lign. i forbindelse med konferencen, så kan du med fordel også booke Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge. Lokalet er en herlig og inspirerende kontrast til traditionelle konference- og mødelokaler.

EN VELLYKKET KONFERENCE HOS CIRKUSBYGNINGEN

Det kræver meget at få stablet et vellykket arrangement på benene som konferencearrangør. Hvis du vælger vores konferencelokaler i København centrum, så kan du være sikker på at få professionel sparring og rådgivning gennem hele processen, da vi har mange års erfaring med at afholde konference.

Cirkusbygningen har en skøn og central placering tæt ved Hovedbanegården, så alle dine konferencedeltagere nemt kan komme til og fra dit arrangement. Du kan derfor sikre dig størst mulig deltagelse fra alle de inviterede ved at vælge vores konferencelokaler, da vores beliggenhed er nem for alle at komme til. Vi tilbyder desuden parkeringsmuligheder tæt på Cirkusbygningen.

UDTALELSE FRA EN AF VORES KONFERENCEARRANGØRER

Vi har igennem en lang række år afholdt konferencer for både danske og internationale virksomheder. Herunder kan du læse lidt mere om, hvorfor en af vores tidligere kunder mener, at Cirkusbygningen skaber de bedste rammer for konferencer i København.

“Cirkusbygningen er oplagt til at gennemføre seminarer og konferencer i. Selve rummet giver en naturlig stor oplevelse, og så er der rigtig god lyd og siddeplads til både store og små arrangementer. Forplejningen er i top, logistikken fungerer og der kan endda arrangeres opstilling med stande eller udstillinger ud over selve den faglige del. Hele oplevelsen kan med fordel kombineres med udvalgte indslag fra Wallmans suveræne underholdningsshow. Det bliver en perfekt dag for både sanser og saglighed.”

Thorkild Toftgård, YOU SEE

BENYT VORES KONFERENCELOKALER TIL DEN PERFEKTE AFSLUTNING

Hvis du har afholdt konference i København et andet sted end Cirkusbygningen, er du og din gæster velkommen til at komme til middag med international underholdning hos os efterfølgende. Du behøver derfor ikke at have afholdt din konference hos os for at kunne tilbyde dine gæster den perfekte afslutning på dagen. Artisterne fra Wallmans står klar til at levere et fantastisk show, mens vores restaurant står for en middag i særklasse.

Book konference

Hvis du er interesseret i at benytte vores konferencelokale, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 3316 3700, mail event@cirkusbygningen.dk eller sende en forespørgsel.