ÅRETS SJOVESTE NYTÅRSFEST I KØBENHAVN

nytårsfest

Slut 2020 af med et brag af en nytårsfest i et af Københavns mest unikke og ”hemmelige” selskabslokaler: Buddha Lounge – Cirkusbygningens gamle stalde. Du finder ikke den samme helt særlige og intime atmosfære noget andet sted i hovedstaden.

EN HUMØRBOMBE AF ET NYTÅRSHOW MED LÆKKER MIDDAG

Er du på udkig efter en nytårsfest med fremragende mad, fantastisk stemning og ikke mindst humor for fuld udblæsning? Så er årets sjoveste nytårsfest med garanti noget for dig!

Nyd en lækker 5-retters julemiddag inkl. drikkevarer ad libitum, mens du og dit selskab bliver underholdt med crazy comedy og fede festmedleys.

nytårsfest MED UNDERHOLDNING FOR ALLE

Nytårsfesten henvender sig til alle, der elsker god dansk underholdning*. Så hvis det er dig, der arrangerer nytårsfesten, kan du være ganske rolig! Det bliver en hæsblæsende aften med godt humør og byens bedste og mest medrivende underholdning.

FORTSÆT aftenen i BYENS festligste NATKLUB

Fortsæt festen til New Year Afterparty på THE STAGE natklub i Cirkussalen, hvor 1000 gæster fyrer den af til de største hits gennem tiderne. Natklubben byder desuden på fantastiske overraskelser, som fuldender jeres nytårsaften fyldt med underholdning i Cirkusbygningen.

Book nytårsfest i københavn

Vi har ikke åbnet for billetsalget til nytår 2020. Kontakt os på telefon 3316 3700 eller send en mail til booking@cirkusbygningen.dk for at komme på en venteliste. Så får du direkte besked, når du kan købe billetter.

MENU

I Cirkusbygningen får du og dine gæster serveret en lækker 5-retters middag med drikkevarer ad libitum. Det er muligt at vælge mellem forskellige menuer.

Menuen er endnu ikke klar.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard nytårsmenu.

PRISER & TILKØB

PRISER

Alle priser er pr. person og inkl. moms.

Priserne er endnu ikke klar.

TILKØB

Priserne er endnu ikke klar.

PRISEN INKLUDERER

  • Entre til Buddha Lounge
  • Garderobe
  • Dronningens Nytårstale inkl. et glas Cava
  • Show
  • 5-retters nytårsmenu
  • Ad libitum vinmenu (øl, vin + sodavand) fra kl. 18.30 – 23.30
  • Kaffe/te
  • *Champagne & kransekage
  • THE STAGE New Year Afterparty i Cirkussalen

Program

17.15
Ankomst til Buddha Lounge (via porten mellem Cirkusbygningen og Jensens Bøfhus).

17.30
Seating i Store Buddha. Porten lukker 

18.00
Dronningens Nytårstale

18.15
Servering af 5-retters nytårsmenu, vinmenu ad libitum (øl, vin og vand) samt underholdning

23.59
Champagne – Count down – GODT NYTÅR!

00.15 – 04.00
THE STAGE New Year Afterparty i Cirkusbygningen

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

ANDRE MULIGHEDER I CIRKUSBYGNINGEN

I Cirkusbygningen kan du selvfølgelig også opleve Wallmans Dinnerparty med show, 5-retters middag & natklub. Læs mere om nytårsfesten her.

*Aldersgrænsen for årets sjoveste nytårsfest er 18 år.