crazy & musikalsk comedy

nytårsfest 2020

Hold årets nytårsaften 2020 i selskab med ”De Skøre Tjenere” og ”Los Problemos”, og glæd dig til et festfyrværkeri af en aften med lækker 5-retters nytårsmiddag, drikkemenu og topunderholdning i Cirkusbygningens gamle stalde. 

Festen fortsætter til den lyse morgen med et kæmpe New Year Afterparty med DJ i Cirkusbygningens store Cirkussal*.

Crazy comedy og lårklaskende humor

Der er ikke noget som et godt grin i samvær med gode venner. Er du og dine venner til crazy comedy og lårklaskende humor af den mest pinlige, dynamiske og musikalske slags, så er De Skøre Tjenere og Los Problemos det oplagte valg til årets sidste fest i Cirkusbygningen 2020. 

Vi advarer dog på forhånd: Det er ikke et show for sarte sjæle, der tænder på almindelig engleblid underholdning. Derimod er denne nytårsaften for alle, der elsker lynhurtige afleveringer på ord og en gakket oplevelse, der kalder på de helt store latterbrøl.

De Skøre Tjenere

Mød blandt andet overtjeneren Francois, der trods sin baggrund fra de fineste franske tjenerskoler, kæmper en håbløs kamp for at oplære de tre lalleglade idioter i hans tjenerstab om almindelig takt og tone. 

Det er humor på højt plan, der strækker sig langt udover dumme briller og fedthår. Med højt tempo og fyrige kommentarer mestrer De skøre Tjenere den hårfine balance mellem det platte og det hylende grinagtige.

Los Problemos

De stolte spanske Los Problemos er en musikalsk energibombe, der synger og spiller alle Solkystens kendte ferie- og festsange, som får alle op af stolene. Det er suveræn åndsvag humor, så ikke et øje er tørt. Til gengæld får alle gæsterne tørt på!

FORTSÆT FESTEN TIL BYENS STØRSTE NATKLUB 

Fortsæt festen til New Year Afterparty på THE STAGE natklub* i Cirkussalen, hvor husets mange gæster fester den af til de største hits gennem tiderne. 

SÅ KORT SAGT… 

Du får 5-retters middag med drikkevarer, stand-up og nærværende nytårststemning for fuld udblæsning – og ikke mindst et brag af en New Year Afterparty.

Book nytårsfest i københavn

Book billetter til Årets sjoveste nytårsfest i København på telefon 3316 3700, send en mail til booking@cirkusbygningen.dk eller book online.

Aldersgrænsen for nytårsfesten er 18 år.

Aldersgrænsen til Cirkusbygningens New Year afterparty er 25 år.
THE STAGE New Year Afterparty i Cirkusbygningen er åben for nye gæster fra kl. 01.00.

MENU

I Cirkusbygningen får du og dine gæster serveret en lækker 5-retters middag med drikkevarer ad libitum. Det er muligt at vælge mellem forskellige menuer.

Menuen er endnu ikke klar.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard nytårsmenu.

PRISER & TILKØB

PRISER

Alle priser er pr. person og inkl. moms.

KAT A – DKK 1669 
Ved valg af standard menu eller vegansk menu

KAT B – DKK 1469
Ved valg af standard menu eller vegansk menu

TILKØB

Husets Champagne kl. 18.00 – serveres til at skåle ved Dronningens Nytårstale kl. 18.00 (Lancelot Royer Champagne) – DKK 699 (normal pris DKK 799). Kan kun købes i forsalg 

Husets Champagne til nytår – serveres til at skåle nytåret ind kl. 00.00 (Lancelot Royer Champagne) – DKK 699,- (normal pris DKK 799). Kan kun købes i forsalg 

Husets Avec – DKK 57
Ekstra info: 3 cl. (Bailey, husets Cognac eller husets Whiskey)

OBS! For at opnå rabat på husets Champagne (der serveres ved Dronningens Nytårstale samt til midnat) skal denne forudbestilles senest tirsdag d. 29. december kl. 13.00 hos Cirkusbygningen med mindre Champagne købes i forbindelse med billetbestilling på Ticketmaster. 

Købes Champagne efter denne dato eller på selve aftenen er dette til ordinær pris.

PRISEN INKLUDERER

  • Entre til Buddha Lounge
  • Garderobe
  • Dronningens Nytårstale inkl. et glas Cava
  • Show med De Skøre Tjenere & Los Problemos
  • 5-retters nytårsmenu
  • Ad libitum vinmenu (øl, vin + sodavand) fra kl. 18.30 – 23.30
  • Kaffe/te
  • *Champagne & kransekage
  • THE STAGE New Year Afterparty i Cirkussalen

*Champagnen er ikke inkluderet i prisen, men dette er noget Cirkusbygningen byder sine gæster på.

Program

17.15
Ankomst til Buddha Lounge (via porten mellem Cirkusbygningen og Jensens Bøfhus).

17.30
Seating i Store Buddha. Porten lukker 

18.00
Dronningens Nytårstale

18.15
Servering af 5-retters nytårsmenu, vinmenu ad libitum (øl, vin og vand) samt underholdning

23.59
Champagne – Count down – GODT NYTÅR!

00.30
Buddha Lounge forlades og festen rykkes til THE STAGE natklub* i Cirkussalen

00.45 – 04.00
THE STAGE* New Year Afterparty i Cirkusbygningen

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

ANDRE MULIGHEDER I CIRKUSBYGNINGEN

I Cirkusbygningen kan du selvfølgelig også opleve Wallmans Dinnerparty med show, 5-retters middag & natklub. Læs mere om nytårsfesten her.

*Natklubben THE STAGE er åben, såfremt myndighederne tillader det.