Årets sjoveste nytårsfest i København 2019

Personer i nytårstøj klar til nytårsaften

Slut 2019 af med fest og store latterbrøl i Københavns mest intime rammer! Du kan fejre nytårsaften i selskab med et af landets mest populære showpar: Stine & Martin. Glæd dig til en humørbombe af et underholdningsshow, som helt eksklusivt kan opleves i Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge.

SUCCES GENNEM 16 ÅR OG 6 STJERNER FRA BØRSEN

Stine & Martin har de sidste 16 år taget deres publikum med storm. Underholdningen er en blanding af cabaret, revy og musikalsk satire. Makkerparret har tre gange været med til at trække 5 stjerner i land til Skagen Revyen og de har fået 6 stjerner af Børsen.

EN FORRYGENDE NYTÅRSFEST FYLDT MED SMIL OG LATTER

Mens du og dit selskab nyder en udsøgt 5-retters nytårsmenu, så underholder Stine & Martin med deres festlige og finurlige karakterer.  De synger gode medleys, der får nytårsfesten til at lette, og du kan godt glæde dig, for udover at synge med, så bliver der også meget at grine af.

Stine & Martin involverer kærligt og med fingeren på pulsen deres publikum i showet. Det betyder ikke, at du kommer på scenen eller bliver udstillet. Derimod får de taget til at lette, når de blander sjove historier og anekdoter ind i underholdningen. I kan glæde jer til forrygende musikalsk og energifyldt underholdning for enhver smag.

Pressen har tidligere skrevet: ”latterkrampende god underholdning!”

DEN SJOVESTE NYTÅRSFEST I KØBENHAVN

Det bliver en hæsblæsende aften med godt humør, god mad og ikke mindst byens mest medrivende og humoristiske underholdning. Ingen andre steder i byen finder du en mere intim stemning eller hyggeligere atmosfære, når der er kørt i stilling til den sjoveste nytårsfest i København.

FORTSÆT FESTEN I BYENS festligste NATKLUB

Fortsæt festen på THE STAGE natklub i Cirkussalen, hvor 1000 gæster fyrer den af til de største hits gennem tiderne. Natklubben byder desuden på en række fantastiske overraskelser, som fuldender jeres nytårsaften fyldt med underholdning i Cirkusbygningen.

Book nytårsfest i københavn

Det er ikke muligt at købe billetter til nytårsfest med Stine & Martin endnu. Kontakt os på telefon 3316 3700 eller send en e-mail til booking@cirkusbygningen.dk for at blive skrevet på en venteliste. Så kontakter vi dig, når billetterne sættes til salg.

Nytårsmenu

I Cirkusbygningen får du og dine gæster serveret en lækker 4-retters middag med drikkevarer ad libitum.

Menuen er endnu ikke klar.

Menuen skal altid forudbestilles. Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes, er vegetar eller har særlige ønsker til menuen, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis. Hvis intet andet er oplyst senest en uge før showet, vil I automatisk få serveret vores standard julemenu.

PRISER & TILKØB

PRISER

Priserne er endnu ikke klar.

Prisen inkluderer:

  • Entre til Buddha Lounge
  • Garderobe
  • Velkomstdrink
  • Et glas Cava til Dronningens Nytårstale
  • Nytårsshow med Stine & Martin
  • 5-retters nytårsmenu (5-retters nytårs / vegetarmenu)
  • Ad libitum vinmenu (øl, vin + sodavand) fra kl. 18.30 – 23.00
  • Kaffe/te
  • Champagne & kransekage
  • THE STAGE New Year Afterparty i Cirkussalen

Tilkøb

Tilkøb er endnu ikke klar.

PROGRAM

17.15: Ankomst til Buddha Lounge (via porten mellem Cirkusbygningen og Jensens Bøfhus). Garderobe og velkomstdrink i Lille Buddha

17.30: Seating i Store Buddha. Porten lukker 

18.00: Dronningens Nytårstale

18.15: Servering af 5-retters nytårsmenu, vinmenu ad libitum (øl, vin og vand) samt underholdning af Stine & Martin

23.59: Champagne – Count down – GODT NYTÅR!

00.15 – 05.00: THE STAGE New Year Afterparty i Cirkusbygningen

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Personer i nytårstøj klar til nytårsaften

Andre muligheder i cirkusbygningen

Foretrækker du at holde nytår i Cirkussalen, så sætter Wallmans alle sejl til på årets sidste aften og byder på et suverænt festfyrværkeri. Aftenen inkluderer storslåede Dinnershow med forrygende musikalske fortolkninger, forførende dans og akrobatik i verdensklasse.Læs mere om nytårsfest i Wallmans her.