International underholdning til dit event

Du har helt eksklusivt mulighed for at gøre Wallmans internationale show til en del af festlighederne, når du afholder dit arrangement i Cirkusbygningen. Det anmelderroste show består af sang, dans og akrobatik med professionelle artister fra hele verden, så du og din virksomhed er garanteret storslået underholdning, som ikke kan opleves andre steder i København.

Det er muligt at gøre hele showet til en del af arrangementet. Du kan også vælge lige præcis dine favoritnumre fra showet og evt. kombinere med din virksomheds egne indslag.

Cirkusbygningen kan naturligvis også lejes uden show.

ANMELDERROST SHOW

Der produceres hvert år et nyt storslået show, som spiller fra slutningen af august til midten af juni. Showet URBAN NIGHTS kan opleves i Cirkusbygningen netop nu og har fået flotte anmeldelser af pressen. Børsen skriver bl.a. “Råt, sexet, og topunderholdende” og “En oplagt aften i byen for både danske og udenlandske forretningsforbindelser, hvis man skal vise, hvad København også kan byde på”.

Mange andre medier følger trop med flotte stjerner:

6 gule stjerner
“Wow wow wow! Du er vidende til en totaloplevelse med guf til alle sanserne, du forkæles og omsluttes af det bedste af det bedste.” Kulturtid.dk

6 gule stjerner
“Det er en sekstjernet aften i byen – det fås ikke bedre inden for sin genre på disse breddegrader.” XQ28.dk

Læs mere om showet

Reference

”Vi afholdte et arrangement med 500 gæster og var meget glade for aftenens forløb. Underholdningens høje niveau og standard overgik alle vores forventninger. Cirkussalen er et meget imponerende rum og ideelt til store selskaber. Vi nød menuen meget og kvaliteten af maden var virkelig god. Servicepersonalet var meget venlige og opmærksomme. Aftenen kørte på skinner og blev nydt af alle. Natklub og DJ efter showet var den perfekte måde at afslutte aftenen på. Vi var meget tilfredse med arrangementet og vil helt sikkert anbefale Cirkusbygningen til andre.”

Sarah Wilkinson, Solutions Limited

HOLD DIT ARRANGEMENT I CIRKUSBYGNINGEN

Det er muligt at gøre showet til en del af dit arrangement, uanset om det gælder en konferencemiddag, firmafest, kick off møde m.m. Kontakt os for at høre mere på telefon 3316 3700, e-mail til event@cirkusbygningen.dk eller send en forespørgsel.

SEND FORESPØRGSEL