sang, dans & akrobatik i verdensklasse

underholdning

Du har helt eksklusivt mulighed for at gøre Wallmans internationale show til en del af festlighederne, når du afholder dit arrangement i Cirkusbygningen. Showet består af sang, dans og akrobatik med professionelle artister fra hele verden, så du er garanteret spektakulær underholdning, som ikke kan opleves andre steder i København.

Det er muligt at gøre hele showet til en del af arrangementet. Du kan også vælge lige præcis dine favoritnumre fra showet og evt. kombinere med din virksomheds egne indslag. Se video fra showet her.

Cirkusbygningen kan naturligvis også lejes uden show.

internationalt, 6-stjernet show

Wallmans fortsætter festen med deres 6-stjernede Dinnerparty, der har været et kæmpe HIT hos både anmeldere og publikum! De mixer de store hitnumre med nyt crazy comedy og skruer ekstra op for feststemningen med flere fantastiske overraskelser!

Glæd dig bl.a. til musikalske fortolkninger af tidens største kunstnere såsom Queen og Eurythmics, artister på live-instrumenter, dans, humor og akrobatik. 

Blandt nyhederne denne sæson finder du vores nye charmerende værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste og mest underholdende Drag Queens, som har turneret over hele verden med sine spektakulære shows.

Mød også den prisbelønnede cirkusartist David, der gennem de sidste mange år har taget den internationale scene med storm. Med sin rå macho-energi og store karisma tager han dig med på en fascinerende rejse gennem jonglering, komik og akrobatik.

Er du interesseret i at vide mere om muligheder for at holde firmafest i Cirkusbygningen? Læs mere om firmafest her.

Testimonial

”Vi afholdte et arrangement med 500 gæster og var meget glade for aftenens forløb. Underholdningens høje niveau og standard overgik alle vores forventninger. Cirkussalen er et meget imponerende rum og ideelt til store selskaber. Vi nød menuen meget og kvaliteten af maden var virkelig god. Servicepersonalet var meget venlige og opmærksomme. Aftenen kørte på skinner og blev nydt af alle. Natklub og DJ efter showet var den perfekte måde at afslutte aftenen på. Vi var meget tilfredse med arrangementet og vil helt sikkert anbefale Cirkusbygningen til andre.”

Sarah Wilkinson, Solutions Limited

book DIT ARRANGEMENT med underholdning

Det er muligt at gøre showet til en del af dit arrangement, uanset om det gælder en konferencemiddag, firmafest, kick off møde m.m. Kontakt os for at høre mere på telefon 3316 3700, mail event@cirkusbygningen.dk eller send en forespørgsel.