sang, dans & akrobatik i verdensklasse

underholdning

Du har helt eksklusivt mulighed for at gøre Wallmans internationale show til en del af festlighederne, når du afholder dit arrangement i Cirkusbygningen. Showet består af sang, dans og akrobatik med professionelle artister fra hele verden, så du er garanteret spektakulær underholdning, som ikke kan opleves andre steder i København.

Det er muligt at gøre hele showet til en del af arrangementet. Du kan også vælge lige præcis dine favoritnumre fra showet og evt. kombinere med din virksomheds egne indslag.

Cirkusbygningen kan naturligvis også lejes uden show.

spektakulært show

Wallmans er klar med et helt nyt show VIVA, der er en sprudlende hyldest til livet.

Du kan glæde dig til blændende musikalske fortolkninger af nogle af Elvis’ største hits, et festligt ABBA-sing along med et lille udvalg af gæsternes favoritter, et heftigt live-band, dans, humor og akrobatik i verdensklasse. 

Kom bl.a. med til De Brølende 20’eres løsslupne univers, en særlig sjælfuld soul-session og et hot og vådt badekarsnummer. Det hele kulminerer i et brag af en pop-finale med MAX party.

Er du interesseret i at vide mere om muligheder for at holde firmafest i Cirkusbygningen? Læs mere om firmafest her.

Testimonial

”Vi afholdte et arrangement med 500 gæster og var meget glade for aftenens forløb. Underholdningens høje niveau og standard overgik alle vores forventninger. Cirkussalen er et meget imponerende rum og ideelt til store selskaber. Vi nød menuen meget og kvaliteten af maden var virkelig god. Servicepersonalet var meget venlige og opmærksomme. Aftenen kørte på skinner og blev nydt af alle. Natklub og DJ efter showet var den perfekte måde at afslutte aftenen på. Vi var meget tilfredse med arrangementet og vil helt sikkert anbefale Cirkusbygningen til andre.”

Sarah Wilkinson, Solutions Limited

book DIT ARRANGEMENT med underholdning

Det er muligt at gøre showet til en del af dit arrangement, uanset om det gælder en konferencemiddag, firmafest, kick off møde m.m. Kontakt os for at høre mere på telefon +45 3316 3700, mail event@cirkusbygningen.dk eller send en forespørgsel.