lej UNDERHOLDNING til dit event

Wallmans on tour

Som noget helt nyt kan vi tilbyde Wallmans on Tour! Har du ikke mulighed for at opleve Wallmans Dinnerparty her i Cirkusbygningen, så kan du nu få fantastisk underholdning til dit næste event ved leje af Wallmans on Tour.

Om Wallmans on Tour

Wallmans on Tour består af et eksklusivt udvalg af 6-8 artister fra hele Skandinavien, som leverer et topprofessionelt show med musikalske fortolkninger, dans og akrobatik. Musikken er en blanding af pophits, rockklassikere og ballader. Teknik, lyd, kostumer mv. er naturligvis en del af pakken. Showet kan udføres på både dansk og engelsk. 

Wallmans on Tour henvender sig primært til virksomheder og større begivenheder for mindst 200 personer. Uanset om det gælder en firmafest, et kick off eller en konferencemiddag, så har du med Wallmans on Tour mulighed for at få et færdigproduceret show, der er tilpasset dit venue.

Succes i Aalborg Kongres & Kultur Center

I 2019 og 2021 har Wallmans on Tour kunne opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center med “Wallmans Christmas Show”. Showet har begge gange fået fantastisk omtale af både anmeldere og gæster.

Nordjyske Medier uddelte bl.a. 5 stjerner til showet og skrev følgende: ”Et storartet og vellykket initiativ, som uden tvivl vil trække fulde huse (…).”

2019

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Nordjyske Medier

⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Appetize

2021

⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Nordjyske Medier

⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Appetize

BOOK WALLMANS ON TOUR

Ønsker du at booke Wallmans on Tour som underholdning til dit næste event? Kontakt os for at høre mere på telefon +45 3316 3700, mail event@cirkusbygningen.dk eller ved at sende en forespørgsel.