Wallmans on Tour

Hvis du ikke har mulighed for at opleve Wallmans Dinnerparty her i Cirkusygningen, kan du nu hæve niveauet for dit eget event med optræden. Wallmans on Tour består af et eksklusivt udvalg af professionelle artister fra hele Skandinavien, som byder på deres eget forrygende show med musikalske fortolkninger af tidens allerstørste kunstnere.

Send forespørgsel

WALLMANS ON TOUR

Som noget helt nyt tilbyder vi vores eksklusive turnéoplevelse, Wallmans On Tour. Vores artister drager på ud på jeres bestilling, så I kan opleve glitteret, glamouren og artisterne fra Wallmans – lige dér hvor I er. Wallmans on Tour består af 6 topprofessionelle artister, der byder på deres eget forrygende show. Med et helt utroligt scenenærvær leverer de en række sprudlende shownumre fyldt med sang og dans. Oplev et sandt festfyrværkeri af musikalske fortolkninger af nogle af tidens allerstørste kunstnere som Abba, Tina Turner og U2.

De 6 artister tilbyder en komplet aften med dig som arrangør. Showet udføres på engelsk eller skandinaviske sprog og er oplagt til enhver event. Det kan eksempelvis være jeres næste firmafest, jubilæum, julefrokost, kick-off, konferencemiddag – mulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser.

Wallmans on Tour er forbeholdt events, der afholdes uden for en radius på 30 km fra Cirkusbygningen. Wallmans on Tour kan dog tilbydes til events inden for ovennævnte radius i tilfælde af, at Cirkusbygningen ikke selv har mulighed for at tilbyde arrangementet i egne rammer.

Læs om en kundeoplevelse her (bragt i Møde & Eventmagasinet, september 2016).

Hvorfor skal du VÆLGE WALLMANS ON TOUR?

Med Wallmans on Tour er du garanteret professionel og international underholdning i særklasse til dit arrangement.

Showet

Showet er skabt af showproducenter fra Wallmans og er en sammensætning af kendte ballader, rockmusik og energifyldte klassikere. Der er naturligvis flotte kostumer, som passer til showet og som gør aftenen festlig.

Artister der er med i showet er nøje udvalgt gennem Wallmans auditions og er vant til at arbejde i Wallmans on Tour. Showet kan både udføres på engelsk og på de skandinaviske sprog.

Teknik

Wallmans on Tour kommer med egne lyd- og lysteknikere, så vi sikrer at teknikken passer til showet.

Vi står samtidig for logistikken ift. kostumeskift, rækkefølge på shownumre, backtracks m.v. så du kan koncentrere dig om de øvrige koordinerende opgaver.

kontakt os for Booking af Wallmans on Tour

Ønsker du at booke Wallmans on Tour som underholdning til dit næste event? Kontakt os for at høre mere på telefon 3316 3700, e-mail event@cirkusbygningen.dk eller ved at sende en forespørgsel.

OBS! Wallmans on Tour kan først bookes fra 2020. Indtil da er du dog mere end velkommen til at besøge Wallmans Dinnerparty. 

SEND FORESPØRGSEL