lej UNDERHOLDNING til dit event

Wallmans on tour

Som noget helt nyt kan vi tilbyde Wallmans on Tour! Har du ikke mulighed for at opleve Wallmans Dinnerparty her i Cirkusbygningen, så kan du nu få fantastisk underholdning til dit næste event ved leje af Wallmans on Tour.

Om Wallmans on Tour

Wallmans on Tour består af et eksklusivt udvalg af 6-8 artister fra hele Skandinavien. De leverer et fantastisk, professionelt show med musikalske fortolkninger af bl.a. Tina Turner, rockklassikere, ballader samt dans og akrobatik.Teknik, lyd, kostumer mv. er naturligvis en del af pakken. Showet kan udføres på både dansk og engelsk. 

Wallmans on Tour henvender sig primært til virksomheder og større begivenheder for mindst 200 personer. Uanset om det gælder en firmafest, et kick off eller en konferencemiddag, så har du med Wallmans on Tour mulighed for at få et færdigproduceret show, der er tilpasset dit venue.

Succes i Aalborg Kongres & Kultur Center

I november og december 2019 kunne Wallmans on Tour opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor showet fik fantastisk omtale af både anmeldere og gæster.

Nordjyske Medier uddelte bl.a. 5 stjerner til showet og skrev følgende: ”Et storartet og vellykket initiativ, som uden tvivl vil trække fulde huse (…).”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Nordjyske Medier

⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Appetize

BOOK WALLMANS ON TOUR

Ønsker du at booke Wallmans on Tour som underholdning til dit næste event? Kontakt os for at høre mere på telefon 3316 3700, mail event@cirkusbygningen.dk eller ved at sende en forespørgsel.

*Vi gør opmærksom på at billederne er fra Wallmans on Tour i AKKC 2019, som vi har skræddersyet showet til.