Tilmelding til nyhedsbrev

Samtykkeerklæring

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev giver du samtykke til at Cirkusbygningen (Wallmans A/S, cvr. nr. 26694094) (“Cirkusbygningen”) samt Cirkusbygningens partnere må kontakte dig via elektroniske medier, herunder sende dig markedsføringsmateriale vedrørende eksklusiv leje Cirkusbygningen, Wallmans Dinnerparty samt øvrige særarrangementer i bygningen, og behandle dine personoplysninger til de afkrydsede formål:

De elektroniske medier som Cirkusbygningen må anvende til at sende markedsføringsmateriale til dig, og behandle dine personoplysninger til de afkrydsede formål på, er: mails, notifikationer, push beskeder, sms, mms, Facebook, Instagram, TikTok, Youtube og LinkedIn..

Din afkrydsning udgør også dit samtykke til at Cirkusbygningen kan kontakte dig med henblik på opdatering af dit samtykke med hensyn til nye produkter og services.

Det er frivilligt, om du ønsker at give samtykke til de ovenfor anførte formål. Vi vil fortsat opfylde vores aftale med dig på de punkter, hvor din afgivelse af markedsføringssamtykke ikke er en betingelse for, at vi kan opfylde aftalen.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke givet ved afkrydsning nedenfor. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du gøre dette ved at kontakte Cirkusbygningen på mail event@cirkusbygningen.dk eller telefon +45 3316 3700.

Hvis du tilbagekalder dit samtykke, anvender vi ikke længere dine personoplysninger til de formål, som dit samtykke er afgivet til. Tilbagekaldelse af samtykke til behandling af personoplysninger påvirker dog ikke den behandling, der har fundet sted forud for tilbagekaldelsen.

Du skal være opmærksom på, at Cirkusbygningen kan behandle dine personoplysninger til andre formål end de afkrydsede ovenfor. Du kan læse mere om dette, samt om hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores privatlivspolitik på cirkusbygningen.dk.