Politik

Billeder og videooptagelser

Ved arrangementer som Wallmans Dinnerparty og andre events i Cirkusbygningen kan der forekomme optagelse af billeder og videoer. Vi tager ikke billeder af dig som person uden aftale, men du kan optræde på vores materiale, hvis du tilfældigvis er en del af den situation, vi ønsker at optage.

Formålet

Formålet med optagelserne er at dokumentere og formidle stemningen fra events i huset. Vi bruger dette materiale til information og markedsføring for kunder, gæster og andre interessenter. Du kan forvente, at optagelserne kan blive offentliggjort. Eksempler på optagelser findes på her.

Grundlaget for behandling

Behandlingsgrundlaget for optagelser med identificerbare personer er en interesseafvejning i henhold til GDPR artikel 6, stk. 1, litra f. Vi behandler kun almindelige personoplysninger, primært i form af billeder fra dit besøg.

Opbevaring

Vi opbevarer redigerede billeder og videoer så længe, vi vurderer det er relevant at bevare et retvisende billede af eventet eller så længe optagelserne har historisk betydning. Vi kan ikke præcist forudsige, hvor længe oplysninger om personer på optagelserne opbevares.

Dine rettigheder

Dine rettigheder som registreret person inkluderer retten til indsigt, berigtigelse, sletning og begrænsning af behandlingen. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen. Ved utilfredshed kan du klage til Datatilsynet på datatilsynet.dk.

Kontakt

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om behandlingen af dine oplysninger eller ønsker at udøve dine rettigheder efter databeskyttelseslovgivningen.

Kontaktinfo

Mette Jensen, Juridisk assistent

E-mail: mette.jensen@wallmans.com

Telefon: +45 3316 3700