parkering, hotelovernatning & middag

praktisk info

I Cirkusbygningen afholder vi events hele året rundt. Du er garanteret professionel rådgivning i hele processen; fra idéudvikling og løbende planlægning til eksekvering samt evaluering.

Vores standardaftalebetingelser er formuleret, så vi har minimal risiko for misforståelser. Ved leje af Cirkusbygningen, sender vi i første omgang et tilbud. Den endelige aftale skal være underskrevet af begge parter. Vi sender naturligvis altid gerne et uforpligtende tilbud, og står altid til rådighed, hvis skulle du have spørgsmål, lyst til en rundvisning eller brug for yderligere information.

PARKERING

I Cirkusbygningen tilbyder vi parkering ved Axel Towers.

safe to visit

I Cirkusbygningen er vi tilsluttet vores brancheforening HORESTAs “SAFE TO VISIT”-program.

HOTELOVERNATNING

Skal du afholde et event i Cirkusbygningen, hvor du har brug hotelovernatning til dig selv og dine gæster? Så har vi gode relationer til hotellerne i København.

MAD OG DRIKKE

Ved leje af Cirkusbygningens lokaler er det ikke muligt at medbringe egen mad- og drikkevarer. Vores professionelle køkken står til rådighed og hjælper gerne med at finde den helt rigtige forplejning ved dit event.

SHOW

Hvis Wallmans internationale show er en del af dit event, tager vi forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

KØRESTOLSBRUGERE

Det er muligt for kørestolsbrugere og andre personer med funktionsnedsættelse at besøge Cirkusbygningen. Kørestolsbrugere bliver altid placeret på 5. niveau i salen og kan via en elevator i vores foyer komme ind til den store Cirkussal. Vi har plads til max. 4 personer i kørestol pr. aften. Vær opmærksom på at det kun er muligt at blive placeret i kategori B pga. brandsikkerheden.

I vores foyer er der to handicaptoiletter (vist ved skiltning). Hvis du er kørestolsbruger eller er gangbesværet, bedes du nævne dette, når du bestiller arrangerer dit event, så vi kan hjælpe dig bedst muligt på dagen.

Vi er desuden ”God Adgang”-mærket, hvilket betyder at vi kan tage imod personer, som er berørt af forskellige former for funktionsnedsættelse. 

signatursuppe

Vores signatursuppe er meget populær! I anledning af suppens nylige jubilæum har vi besluttet at løfte sløret for opskriften, så du kan lave den derhjemme.