Fest på tur

Wallmans on Tour

Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde Wallmans on Tour! Wallmans on Tour – eller fest på tur om man vil – er et unik koncept, der gør det muligt af få underholdning med den helt særlige Wallmans-magi til netop din fest. 

Forestil dig Wallmans fantastiske show, pakket fint ned i en boks og designet til at tage med ud i hele landet, lige der hvor du befinder dig.

Om Wallmans on Tour

Wallmans on Tour består af et eksklusivt udvalg af 6-8 artister, som leverer et topprofessionelt show med musikalske fortolkninger, dans og akrobatik. Musikken er en blanding af pophits, rockklassikere og ballader.

Vores fantastiske team, der er kendt for deres anmelderroste Wallmans show, står bag tour-produktionen. Deres store ekspertise og erfaring er din garanti for en oplevelse af højeste kvalitet.

Hvem er det for?

Wallmans on Tour henvender sig primært til virksomheder og større events for minimum 200 personer. Det er en komplet underholdningspakke til alt fra firmafester til julefrokoster og konferencemiddage. Mulighederne er mange!

Book Wallmans on Tour

Er du interesseret i at høre mere om Wallmans on Tour som underholdning til dit næste event? Kontakt Malene Smidth, Event Sales & Producer, for at høre mere på telefon +45 3318 7068, mail malene.smidth@cirkusbygningen.dk eller ved at sende en forespørgsel.