storslåede og intime rammer

Lokaler

Cirkusbygningen er beliggende i hjertet af København, kun få minutter fra Rådhuspladsen, Tivoli og Hovedbanegården. I vores historiske bygning finder du de mest unikke festlokaler, der passer til både store og mellemstore virksomheder.

CIRKUSSALEN

Firma sommerfest i københavn

Cirkussalen er det perfekte lokale, hvis du ønsker at afholde dit event i storslåede rammer, hvor der er plads til alle og højt til loftet.

Kapacitet mellem 200-1000 personer.

BUDDHA LOUNGE

Firma sommerfest i København

Buddha Lounge er de tidligere kamel- og hestestalde, der i dag bruges som backstagelokale ved events i Cirkussalen. Lokalet kan ikke lejes alene.

Kapacitet mellem 25-150 personer.

HVORFOR SKAL DU LEJE CIRKUSBYGNINGENS FESTLOKALER?

Cirkusbygningen er kendt for sine storslåede festlokaler i Københavns centrum, hvilket vi er meget stolte af. Der er mange årsager til, at vores gæster vælger os og vores anderledes festlokaler frem for andre. Her finder du nogle af de væsentligste årsager:

1. Central placering i København 

For det første har vores festlokaler en rigtig god placering i hjertet af København. Vi ligger i gåafstand fra Hovedbanegården, så transporten til og fra din konference, fest eller event er nem for dine gæster. Desuden tilbyder vi parkering tæt på Cirkusbygningen.

2. Store og små selskaber 

En anden fordel ved at vælge vores festlokaler er, at der er plads til alle uanset feststørrelse. Cirkussalen har plads til mellem 200-1000 gæster, hvor Buddha Lounge der bruges som backstagelokale eller breakout room har plads til 25-150 gæster. 

3. 360 graders oplevelse

En tredje årsag til at mange vælger Cirkusbygningens lokaler frem for andre festlokaler i København, er, at du har mulighed for et event med middag og storslået underholdning. Du får altså en full-service oplevelse, hvor alt er inkluderet.

Mens I nyder jeres middag, kan artisterne fra Wallmans nemlig stå for underholdningen, der sikrer, at alle dine gæster får en oplevelse udover det sædvanlige. Så hvis du vil gøre noget ekstra og anderledes, så er Cirkusbygningens festlokaler uden tvivl det rette valg for dig.

Lyder dette interessant? Så kan du sende os en uforpligtende forespørgsel herunder, og så kontakter vi dig.

HVAD SIGER ANDRE OM VORES FESTLOKALER?

I Cirkusbygningen har vi gennem de seneste år afholdt mange forskellige arrangementer, hvor både Cirkussalen og Buddha Lounge er blevet anvendt med stor tilfredshed. Nedenfor kan du læse, hvordan Rotery oplevede samarbejdet med os i Cirkusbygningen.

“Vi havde en rigtig dejlig aften, hvor alt gik langt over forventning. I gjorde et fantastisk professionelt stykke arbejde. Vi har fra dag et fået en meget flot support fra jer. Jeres hjælp gjorde det hele muligt at udføre på en måde vi er meget glade for. Rejsen frem til projektafslutning har været en dejlig oplevelse.” 

Just Hartoft, Rotery

Book vores lokaler

Hvis du er interesseret i at benytte Cirkussalen eller både Cirkussalen og Buddha Lounge til dit næste awardshow eller firmafest i København, så er du velkommen til at kontakte os på telefon +453316 3700, mail event@cirkusbygningen.dk eller sende en forespørgsel.