Cirkusbygningens magiske festlokaler i København

Cirkusbygningen er beliggende i hjertet af København, kun få minutter fra Rådhuspladsen, Tivoli og Hovedbanegården. I vores historiske bygning finder du de mest unikke og stemningsfulde lokaler, der passer til enhver lejlighed.

Vi tilbyder en række muligheder for både store og små virksomheder, der ønsker at holde konference, event eller fest. Hold dit næste arrangement i Cirkusbygningens festlokaler, hvor du får det hele samlet under ét tag.

Send forespørgsel

Cirkussalen

Lokaler

Cirkussalen er det perfekte lokale, hvis du ønsker at afholde dit event i storslåede rammer, hvor der er plads til alle og højt til loftet.

Kapacitet mellem 200-1000 gæster.

Læs mere om Cirkussalen

Buddha Lounge

Lokaler

Cirkusbygningens gamle stalde, Buddha Lounge, er det perfekte lokale, hvis du ønsker at holde fest i mindre og mere intime rammer.

Kapacitet mellem 25-150 gæster.

Læs mere om Buddha lounge

HVORFOR SKAL DU LEJE CIRKUSBYGNINGENS FESTLOKALER?

Cirkusbygningen er kendt for sine storslåede festlokaler i Københavns centrum, hvilket vi er meget stolte af. Der er mange årsager til, at vores gæster vælger os frem for andre. Her finder du nogle af de væsentligste årsager:

1. Central placering i København 

For det første har vores festlokaler en rigtig god placering i hjertet af København. Vi ligger i gåafstand fra Hovedbanegården, så transporten til og fra din konference, fest eller event er nem for dine gæster. Desuden tilbyder vi parkering tæt på Cirkusbygningen.

2. Store og små selskaber 

En anden fordel ved at vælge vores festlokaler er, at der er plads til alle uanset feststørrelse. Cirkussalen har plads til mellem 200-1000 gæster og Buddha Lounge har plads til 25-150 gæster. Så hvis du for eksempel skal holde firmafest i København, er vores lokaler oplagte til netop dette.

3. 360 graders oplevelse

En tredje årsag til at mange vælger Cirkusbygningens lokaler frem for andre festlokaler i København, er, at du har mulighed for et event med middag og storslået underholdning. Du får altså en full-service oplevelse, hvor alt er inkluderet.

Mens I nyder jeres middag, kan artisterne fra Wallmans nemlig stå for underholdningen, der sikrer, at alle dine gæster får en oplevelse udover det sædvanlige. Så hvis du vil gøre noget ekstra og anderledes, så er Cirkusbygningens festlokaler uden tvivl det rette valg for dig.

Lyder dette interessant? Så kan du sende os en uforpligtende forespørgsel herunder, og så kontakter vi dig.

Send forespørgsel

Hvad siger andre om vores festlokaler?

I Cirkusbygningen har vi gennem de seneste år afholdt mange forskellige arrangementer, hvor både Cirkussalen og Buddha Lounge er blevet anvendt med stor tilfredshed. Nedenfor kan du læse, hvordan Rotery oplevede samarbejdet med os i Cirkusbygningen.

“Vi havde en rigtig dejlig aften, hvor alt gik langt over forventning. I gjorde et fantastisk professionelt stykke arbejde. Vi har fra dag et fået en meget flot support fra jer. Jeres hjælp gjorde det hele muligt at udføre på en måde vi er meget glade for. Rejsen frem til projektafslutning har været en dejlig oplevelse.” 

 Just Hartoft, Rotery