Energi Danmark Champions Battle 2019 ft. Magnus Carlsen

Om energi Danmark champions battle 2019 ft. magnus carlsen

Skakverdensmesteren, norske Magnus Carlsen, spiller for første gang i Danmark, siden han vandt VM i 2013. Det sker, når Energi Danmark Champions Battle afvikles den 22. maj 2019 i Cirkusbygningen i København. Til denne storslåede aften får Magnus Carlsen selskab af den nykårede Danmarksmester 2019 og den anerkendte hjerneforsker Peter Lund Madsen.

Peter Lund Madsen vil interviewe Magnus Carlsen om, hvordan han er som person – hjernen bag det globale fænomen. Igennem Peter Lund Madsens interview vil publikum få en unik indsigt i Magnus Carlsens fascinerende livshistorie og hjernen bag den succesfulde og meget populære nordmand.

Vinder af VM
Gennem sin karriere har Magnus Carlsen sat talrige rekorder. Han har kunnet hæve VM-pokalen ti gange – fire gange i klassisk skak, fire gange i lynskak og to gange i hurtigskak. Det har ingen anden præsteret. Han slog igennem i en meget ung alder og var blot 13 år, da han sensationelt spillede remis mod den russiske legende Garry Kasparov.

Magnus Carlsen er også iværksætter med firmaet PLAY MAGNUS og igangsætter mange projekter til gavn for skaksporten. Han er blevet nævnt på både Cosmopolitan Magazines og Time Magazines lister over de 100 mest sexede mænd og 100 mest vigtigste personer i verden. Han har medvirket i flere kampagner, og i 2016 blev der lavet en dokumentar om Magnus Carlsen, som blev solgt til 56 forskellige lande.

Globalt fænomen
Magnus Carlsen er et globalt fænomen, som tiltrækker stor opmærksomhed i medierne og fra sponsorer. Hans deltagelse ved verdensmesterskabet i november 2018 satte seerrekord i Norge, hvor mere end tre millioner så ham genvinde sit mesterskab. Fra et sponsorperspektiv er Magnus Carlsen meget populær. Han er et unikum og har en stor personlighed.

Energi Danmark har sikret sig titelsponsoratet for Champions Battle 2019. Milestone, den verdensførende software virksomhed, har indgået deres første sponsorat nogensinde, som hovedsponsorat. Dette hovedsponsorat deler de med Folkehuset Absalon. Volvo er officiel bilsponsor af eventet.

f. reklame oplever generelt en rigtig stor interesse for eventet. Mads H. Frederiksen CEO udtaler:
”Vi har i fire år ønsket at stable denne event på benene, og at det nu er lykkedes os, er fantastisk. Allerede inden offentliggørelsen har vi oplevet stor sponsorinteresse. Magnus Carlsen er sådan en fascinerende personlighed og med det øgede fokus på, hvordan skak påvirker børn og mennesker generelt, er det en meget unik event for firmaer at blive associeret med. Mulighederne for sponsoraktivering er mange, og det er noget helt andet end mange tidligere har prøvet.”

PRAKTISK INFORMATION

Dato for event:
Onsdag d. 22. maj 2019

Tidspunkt:
19.00 – 23.00 (17.30 – 23.00)

Arrangør:
f.reklame

Billetter:
Køb billetter på Ticketmaster.dk

Kontakt:
Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte Mads H. Frederiksen på mail mhf@f-reklame.dk

Program

Aftenen starter med simultanskak, hvor Magnus Carlsen eksklusivt spiller mod 25 udvalgte personer, alle på samme tid – et træk ad gangen hos hver spiller og så videre til næste spiller i fast rækkefølge.

Folkehuset Absalon er vært for kvalifikationsturneringen, som foregår 12. maj 2019. Op til 200 personer kan deltage i turneringen, hvor der dystes om de to ledige pladser til simultanskak den 22. maj 2019 i Cirkusbygningen.

For at konkurrere om de to åbne pladser skal man registrere sig på Absalons hjemmeside absaloncph.dk under ”kalender” i hovedmenuen eller på deres Facebookside – her findes også regler og program. Deltagerne udtages efter først til mølle-princippet.

Energi Danmark Champions Battle 2019 – Magnus Carlsen vs. Danmarksmesteren 2019

Til Energi Danmark Champions Battle 2019 møder Magnus Carlsen den nykårede danske mester. Danmarksmesterskaberne afvikles i påsken i år i Svendborg.

Aftenens Program

17.30 Dørene åbner (ankomst senest kl. 18.15 for at sikre alle tre menuer)
18.30 Dørene lukkes
19.00 Simultanskak: Magnus Carlsen vs. 25 udvalgte personer
20.30 Pause
21.00 Live interview: Peter Lund Madsen og Magnus Carlsen
21.45 Energi Danmark Champions Battle 2019: Magnus Carlsen vs. nykårede Danmarksmester Jonas Buhl Bjerre
23.00 Tak for i aften

Der kan forekomme ændringer i programmet.

Vend tilbage til arrangementskalenderen