Events der imponerer og inspirerer

Firmafest i København

Leder du efter det bedste sted at holde firmafest i København? Så har du fundet det her.

Det kan være en udfordring af finde det helt rigtige sted at afholde en fest for hele arbejdspladsen, der har plads til jer alle sammen.

Hos Cirkusbygningen i København har vi plads til mellem 200-1000 personer og mange års erfaring med at afholde firmafester. Sammen med dig og din arbejdsplads, planlægger vi hele aftenen. Vi sørger for en lækker middagsoplevelse, underholdning i verdensklasse og en fantastisk efterfest med DJ i vores natklub.

Vil du vide mere om at holde jeres firmafest i København hos os, så kontakt os allerede i dag, eller læs mere om mulighederne her på siden.

En fest i historiske omgivelser i hjertet af København

Et stenkast fra Tivoli, Palads og Vesterport station finder du Cirkusbygningen. Siden 1886 har Cirkusbygningen dannet rammen for spektakulær underholdning. Vores historiske bygning har lagt hus til internationale og danske cirkus, hvor eksotiske dyr blev vist frem, og teater-, pantomime- og balletforestillinger

I dag bruges Cirkusbygningen til at afholde Wallmans spektakulære Dinnerparty, hvor du kan nyde 4-retters middag og opleve et fantastisk show. Bygningen bruges også til at holde firmaevents, konferencer, middage og firmafester i København. Derfor er vi sikre på, at Cirkusbygningen også vil være den perfekte lokation for din fest.

Lej Cirkusbygningen med eller uden underholdning

Der er to måder, hvorpå du kan leje Cirkusbygningen til din fest. Du kan vælge enten at leje vores lokaler med eller uden underholdning.

Vi oplever at virksomheder i nogle tilfælde allerede har planlagt underholdningen, og kun mangler de perfekte rammer for festlighederne. Hos os kan I uden problemer leje hele bygningen, også selvom bygningen lejes uden Wallmans anmelderroste show.

Uanset om I ønsker den ene eller den anden mulighed, så stiller vi gerne vores faciliteter til rådighed for jer, så I kan få en fantastisk fest i København.

Sammen laver vi et program i verdensklasse

Hos Cirkusbygningen stræber vi altid efter, at I får den bedste aften. For at firmaarrangementet bliver vellykket og alle har det sjovt gennem hele aftenen, er det vigtigt at planlægge aftenen fra start til slut.

Vi planlægger hele jeres firmafest i København i fællesskab med jer, så festen bliver, som I ønsker den. Aftenen planlægges lige fra serveringen af velkomstdrinks og den 4-retters middag i vores flotte lokaler, til de underholdende indslag i løbet af aftenen og festen efter middagen. Det betyder for jer, at der er rig mulighed for at tilrettelægge aftenens program, så det passer med de indslag, I ønsker i løbet af aftenen.

I kan vælge, at hele Wallmans show eller dele af det skal være en del af underholdningen til firmafesten . Vælger I, at enkelte optrædener skal være en del af jeres aften, er der gode muligheder for at I også kan tilføje jeres egne underholdende indslag til aftenens firmarrangement

Et eksempel på et program ses nedenfor:

17.30 – 18.00: Ankomst, overtøj lægges i garderoben og I får en velkomstdrink.

18.00 – 18.30: Du og dine kollegaer finder jeres pladser i Cirkussalen.

18.30 – 22.30: Den 4-retters middag serveres sideløbende med aftenens underholdningen.

22.30 – 01.30: Aftenen fortsætter i Cirkusbygningens natklubben.

Et fantastisk show med en lige så fantastisk middag

Et show i verdensklasse fortjener en lige så god middagsoplevelse.

Hos Cirkusbygningen er der forskellige menuer at vælge imellem, når du afholder din firmafest hos os i København. På den måde kan du og dine kollegaer altid vælge netop den middag, I ønsker. I kan vælge mellem vores standard menu, den veganske menu, eller oksemørbrad menu. Den samme menu skal vælges af hele selskabet. Dog kan enkelte af selskabets deltagere uden problemer vælge den veganske menu, hvis de ønsker dette.

Vores forskellige menuer skifter med jævne mellemrum. Derfor er det altid en god idé, at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om menuen, eller har specifikke ønsker til den.

Ønsker I en specifik vin til aftenens serveringer, eller vinmenu til hele selskabet, så arrangerer vi naturligvis også det. 

Aftenen afsluttes med fest og musik

Når aftenens sidste anretning er blevet serveret, står aftenen på mere underholdning, fest og god musik.

Den store Cirkussal forvandles til natklub, når middagens og aftenens program er vel overstået. Her sørger vores DJ for, at du og dine kollegaer i de næste mange timer kan høre god musik og danse. Til dem der ikke foretrækker dansegulvet, kan vi byde på en drink i en af natklubbens to barer.

Aftenen afsluttes med fest og god musik

Kommer en eller flere af dine kollegaer ikke fra Københavnsområdet, så kan det både være besværligt og tage lang tid at komme hjem efter en firmafest i København.

Der findes mange hoteller i København og i nærheden af Cirkusbygningen. Derfor er der rig mulighed for, at hele selskabet kan overnatte få meter fra festen. Det er som regel ikke et problem at finde tilstrækkeligt med sovepladser på de omkringliggende hoteller. Vi hjælper jer naturligvis gerne med at finde passende overnatningsmuligheder til jer alle sammen.

Vi besvarer dine spørgsmål

Vi ved af erfaring, at ingen firmafester er helt ens. Derfor ved vi at spørgsmål og specifikke forespørgsler kan opstå, når festlighederne skal planlægges.

Hos Cirkusbygningen vil vi naturligvis gøre alt, hvad vi kan for at underholdningen til jeres firmafest i København bliver, som du og din arbejdsplads ønsker det.

Har du spørgsmål eller en forespørgsel, der vedrører showet, vores faciliteter, eller jeres muligheder for at tilføje jeres egne indslag til aftenens program, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvis du er interesseret i at benytte Cirkusbygningen til din næste firmafest i København, så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 3316 3700, mail event@cirkusbygningen.dk eller sende en forespørgsel.