Events der imponerer og inspirerer

Firmaarrangement

Mangler du det helt rigtige sted til at holde dit næste firmaarrangement? Så kig nærmere på Cirkusbygningen. 

Hos Cirkusbygningen har vi mange års erfaring med planlægning og afholdelse af firmaarrangementer. Vi kan tilbyde dig fantastisk underholdning mad af højeste kvalitet, der vil gøre dit arrangement mindeværdigt. Vores lokaler kan rumme selskaber af forskellige størrelser og imødekomme alle dine og dine kollegaers behov. 

Her kan du læse mere om firmaarrangementer, og hvad du kan forvente, når du holder dit arrangement hos os.

Styrk din virksomhed med et firmaarrangement

Der kan være mange fordele ved at afholde et firmaarrangement. Sådan et arrangement er først og fremmest vigtige for at skabe gode relationer blandt medarbejderne og øge arbejdsglæden på arbejdspladsen. Samtidig kan et arrangement en gang imellem være med til at medarbejderne føler sig værdsatte, og derfor vil yde en bedre og mere motiveret arbejdsindsats.

Firmaarrangementer og firmafester i København kan desuden afholdes af forskellige årsager, f.eks. produktlanceringer for at værdsætte medarbejderne eller blot for at fejre en milepæl. 

Uanset årsagen for afholdelsen, er et arrangement eller en fest en god investering for din virksomhed.

Afhold dit firmaarrangement i Cirkusbygningen

Cirkusbygningen er det perfekte sted for dit firmaarrangement. De storslåede omgivelser er perfekte til ethvert arrangement, og vi har alle de faciliteter, du har brug for for at dit arrangement bliver en succes. 

Vi har forskellige lokaler og tilpasningsmuligheder, så faciliteterne kan imødekomme forskellige størrelser af selskaber. Vores erfarne personale vil i fællesskab med dig planlægge arrangementet og efterfølgende gennemføre det til punkt og prikke. 

Hos Cirkusbygningen kan vi tilbyde:

  • Storslåede lokaler
  • Fantastisk underholdning
  • Mange års erfaring i branchen
  • God placering
  • Lækker menu

Unikke lokaler

Hvis du er på udkig efter et sted for firmaarrangementer, der både er smukt og historisk, skal du ikke lede længere. Vores selskabslokaler i Cirkusbygningen er perfekte til firmaarrangementer af alle størrelser. 

Vores største lokale Cirkussalen er perfekt til alle slags arrangementer. Den fantastiske sal har plads til op til 1000 personer, hvilket gør den perfekt til firmafester- og arrangementer, og andre særlige events. Lokalet kan lejes alene eller sammen med De Gamle Stalde.

Lokalet er desuden udstyret med en stor scene og to barer, hvilket gør det perfekt til en aften fyldt med underholdning. Desuden sikrer vores topmoderne teknologi, at underholdningen bliver taget til nye højder. 

De Gamle Stalde bruges i dag som backstagelokale ved events i Cirkussalen. Lokalet kan rumme mellem 200 – 1000 personer, men kan ikke lejes alene. De Gamle Stalde byder på en unik, historisk atmosfære, da den gamle stalds konstruktion er bevaret. En herlig, inspirerende kontrast til traditionelle selskabslokaler!

Uanset hvad dine behov er for firmaarrangementer, kan vi levere det perfekte lokale til at gøre det til en succes. 

Underholdning i verdensklasse

Hos Cirkusbygningen forstår vi, at underholdning er en vigtig del af ethvert arrangement. Derfor tilbyder vi en bred vifte af underholdningsmuligheder, lige fra avanceret musikalsk underholdning til dygtige akrobater. Vi kan derfor give dig den underholdning, du ønsker til dit firmaarrangement. 

Vi stræber efter at give dig den bedst mulige oplevelse. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dit valg af underholdning.

God placering i hjertet af København

Cirkusbygningen er et godt sted for dit arrangement, da det er nemt for gæsterne at komme til og fra. Lokalet ligger i Jernbanegade 8, 1608 København V, som ligger tæt på Hovedbanegården. På den måde kan gæsterne nemt komme til og fra firmaarrangementet, også selvom de ikke bor i hovedstaden. 

Derudover er Cirkusbygningen let at finde, ligger tæt på lækre hoteller og har gode transportmuligheder.

Få en gastronomisk oplevelse hos Cirkusbygningen

Hvis du er på udkig efter en lækker menu af høj kvalitet til dit næste arrangement, kan du finde det hos Cirkusbygningen. Vi tilbyder en 3- eller 4-retters menu til grupper af alle størrelser, og vores mad er altid lavet med de lækreste råvarer. Vi er også i stand til at imødekomme eventuelle særlige ønsker, som du måtte have. 

Udover vores fantastiske menuer har vi også et bredt udvalg af drikkevarer, som du kan tilkøbe under dit arrangement, herunder sodavand, øl, vin og cocktails. 

Planlæg dit firmaarrangement

Planlægning er en nødvendig del af enhver vellykket begivenhed, uanset om det er et firmaarrangement, en firmafest eller noget helt tredje. Nøglen til succes ligger i detaljerne, og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har mange års erfaring med eventplanlægning, og vi ved, hvordan vi får dit arrangement til at forløbe godt fra start til slut. Dog kræver det, at du har taget stilling til tre simple ting; antal af gæster, valg af arrangement og valg af dato.

Her kan du følge vores tre-trins-guide, så du kan være sikker på, at du og dine kollegaer får en aften udover det sædvanlige hos os.

Trin 1: find antallet af deltagere

Den første ting, du skal overveje, når du planlægger et arrangement, er antallet af gæster, der skal deltage. Dette antal afhænger af, hvilket lokale, der skal bruges og mængden af mad, der skal tilberedes. Du skal derfor beslutte, om arrangementet er for hele virksomheden eller kun for udvalgte afdelinger, og give os et cirka antal af deltagere. Når du har et overslag over antallet af gæster, kan du begynde at planlægge resten af arrangementet.

Trin 2: valg af arrangementstype

Det næste skridt i planlægningen er, hvilken type firmaarrangement, du vil afholde. Der findes mange forskellige typer af arrangementer, så det er en god idé at beslutte, hvilken type der er bedst for din virksomhed. På denne måde kan vi bedre tilpasse aftenen til jeres tema.

Nogle populære typer af arrangementer er bl.a: firmafester, konferencemiddage og awardshows. 

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type arrangement du ønsker, er du velkommen til at kontakte os. Hos Cirkusbygningen kan du være sikker på at få professionel sparring gennem hele processen med vores mange års erfaring i branchen. På den måde kan vi sammen skabe rammerne for et vellykket firmaarrangement og, give dig og dine gæster en uforglemmelig aften.

Trin 3: valg af dato

Datoen for dit firmaarrangement er det sidste trin i planlægningsprocessen. Cirkusbygningens lokaler kan lejes alle ugens dage, så derfor er du ikke begrænset, når du skal vælge dato for arrangementet. Det er dog en god idé at være på forkant med at booke vores lokaler, hvis du ønsker en særlig dato, da vi har mange travle perioder i løbet af året. 

Book dit firmaarrangement i dag

Hos Cirkusbygningen tilbyder vi en række forskellige tjenester, der vil gøre dit arrangement til en succes. Vores erfarne personale vil tage sig af alle detaljerne, så du kan slappe af og nyde det hele. Derfor er Cirkusbygningen det perfekte sted for dit næste firmaarrangement i København

Kontakt os i dag via telefon +45 3316 3700, send os en mail på event@cirkusbygningen.dk eller send en forespørgsel for at komme i gang med at planlægge dit næste arrangement. 

Uanset hvilket firmaevent du ønsker at holde, så glæder vi os til at høre fra dig.