Events der imponerer og inspirerer

Events i København

I Cirkusbygningen finder du de perfekte rammer for firmaevents i København. Den fredede bygning indeholder alle nødvendige eventfaciliteter, og så kan I kombinere jeres firmaarrangement med Wallmans Dinnerparty. Lej Cirkusbygningens magiske rammer til jeres events i København, så er I sikre på en oplevelse der huskes. 

Events i København

Lige midt i byen, få minutter fra Rådhuspladsen og Hovedbanegården, finder I de mest unikke rammer og den mest magiske atmosfære. Cirkusbygningen byder inden for til storslåede events i København. Lej Cirkusbygningen og kombiner jeres events i København med Wallmans spektakulære Dinnerparty, der både byder på sang, dans, komik og himmelsvævende luftakrobatik. Bliv begejstret og underholdt fra start til slut, og kom helt tæt på artisterne, når de serverer og optræder.

Events i København skal holdes i Cirkusbygningen

Hvad enten jeres event er firmafest eller et firmaarrangement i København, så har Cirkusbygningen de optimale rammer. Vores professionelle Event Producer hjælper med at skræddersy den perfekte event, helt efter jeres behov og ønsker. I er også altid velkomne til at booke en uforpligtende rundvisning, så I kan se bygningen og faciliteterne med egne øjne.

Vi glæder os til at lægge hus til jeres næste event i København!