Events der imponerer og inspirerer

Firmaarrangement i København

Hold dit næste firmaarrangement i København

Tag din virksomheds næste firmaarrangement i København til nye højder ved at leje Cirkusbygningen! 

Med bygningens blændende elegance, historiske charme og enestående beliggenhed midt i hjertet af København er Cirkusbygningen det ultimative sted at skabe uforglemmelige øjeblikke og styrke båndene mellem dine medarbejdere. Derudover er Cirkusbygningen Green Key-certificeret, så du kan være sikker på, at vi gør vores for at passe på miljøet.

Så løft dit kommende arrangement uden stress og besvær, og imponer dine gæster ved at leje den historiske Cirkusbygning, med mulighed for at inkludere shownumre fra Wallmans. 

Læs mere om hvorfor du skal vælge Cirkusbygningen til at holde dit næste firmaarrangement i København på denne side.

Professionalisme på højt niveau

Hos Cirkusbygningen er vores eventproducere erfarne i at afholde alle slags arrangementer og håndterer alle detaljer fra start til slut. 

Fra det øjeblik du og dine gæster træder ind ad de store døre i Cirkusbygningen, bliver I mødt af vores venlige personale, der byder jer velkommen. Uanset om det drejer sig om at sikre hurtig service, koordinere underholdning eller tage sig af individuelle ønsker, kan du være sikker på, at vi håndterer vores team alt med en høj grad af professionalisme.

Vi har faciliteret en række forskellige arrangementer, alt fra konferencemiddage til awardshows og julefrokoster. Denne erfaring giver os evnen til at forstå og imødekomme forskellige behov og sikre, at ethvert firmaarrangement bliver en succes.

Derudover planlægger vi altid firmaarrangementet i samspil med dig, så arrangementet bliver lige som ønsket.

Imponerende venue, der med garanti vil imponere

Cirkusbygningen, et arkitektonisk vidunder rig på historie, tilbyder en uovertruffen ramme for dit firmaarrangement i København. Festlighederne foregår inde i Cirkussalen, som nemt rumme både store og små forsamlinger. 

Lokalet er udstyret med avanceret teknologi, der sikrer en flot og imponerende afvikling af dit arrangement, uanset om det involverer præsentationer eller andet. 

Den store scene er ideel til live-underholdning og skaber en indbydende og fængslende atmosfære, der efterlader et varigt indtryk. Den unikke blanding af historie, teknologi og underholdning i Cirkusbygningen gør ethvert firma arrangement i København til en uforglemmelig oplevelse.

Enestående tilbud på mad og drikke

Hos Cirkusbygningen forstår vi, at en madoplevelse af høj kvalitet er en stor del af et vellykket firmaarrangement i København. Derfor har vi omhyggeligt designet vores udvalg af menuer til at imødekomme forskellige præferencer, herunder vores klassiske menu, den populære oksemørbradmenu og veganske og vegetariske muligheder.

For at supplere dit måltid tilbyder vi en bred vifte af forfriskende drikkevarer, fra vine og forfriskende øl til dejlige cocktails og alkoholfrie muligheder. 

Informer os gerne om eventuelle allergier forud for dit arrangement. Det giver os mulighed for at tilpasse din menu, imødekomme dine behov og sikre en god spiseoplevelse for alle. 

Underholdning i topklasse fra Wallmans

Hvis du ønsker at afholde dit firmaarrangement i København hos Cirkusbygningen, tilbyder vi muligheden for at inkludere hele showet eller enkelte shownumre fra Wallmans.

Shownumrene fra Wallmans er en fantastisk sammensætning af musik, komik, dans, sang og akrobatik, skabt til at sikre en uforglemmelig oplevelse. Det er en musikalsk hyldest til nogle af de største kunstnere gennem tiderne, såsom den karismatiske George Michael og det danske pop-band Aqua. 

Ud over musik og dans byder Wallmans-showet på humor og akrobatik og lover variation, der nok skal holde både dig og dit selskab på kanten af dit sæde. Pauserne mellem numrene giver desuden mulighed for at grine og hygge dig med dine kollegaer over et lækkert måltid.

Derudover tilbyder vi fleksibiliteten til at vælge et fuldt Wallmans-show eller vælge specifikke numre, som du kan blande med dine egne indslag. Hvis du foretrækker det, kan Cirkusbygningen også lejes uden showet. Det betyder, at du har fuld kontrol over dit firmaarrangement og hvordan det skal forløbe.

En mindeværdig afslutning på aftenen

Festlighederne er langt fra forbi, når festen i Cirkusbygningen slutter. Herefter åbnes dørene til vores natklub, og du og dine gæster inviteres til en eksklusiv efterfest. Gør dig klar til at danse natten lang, når vores professionelle DJ blander tidløse klassikere med de hits fra nutiden og sætter gang i dansegulvet.

Vores dygtige bartendere står desuden klar i baren til at servere en række af lækre cocktails, der er lige så dejlige at se på, som de er at smage. 

Alt dette er med til at skabe rammerne for at afslutte jeres firmaarrangement på bedste vis.

Book jeres firmaarrangement i København allerede i dag!

Er du klar til at booke jeres næste firmaarrangement? Så lej Cirkusbygningen i dag og tag det første skridt mod et uforglemmeligt eventyr.

Cirkusbygningen er et populært valg til firmaarrangementer, så for at sikre, at du får plads den ønskede dato, er det derfor en god idé at leje Cirkusbygningen i god tid.

Hvis du har spørgsmål til bookingen eller ønsker yderligere oplysninger om de forskellige arrangementer og muligheder hos Cirkusbygningen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.