En sand smagseksplosion

Menu

I Cirkusbygningen er du og dit selskab garanteret en sand smagseksplosion. Der vil blive serveret en lækker middag, som er lavet specielt til jer af vores knivskarpe kokke.

Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller har særlige ønsker, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis.

Ved en 3-retters menu vælges enten suppe eller forret.

4-retters menu frem til 15/6

Standard menu

Cirkusbygningens signatursuppe
Blomkålssuppe med chili og hvid chokolade, serveret med brød og brunet smør

Forret
Asiatisk marineret laks med letsyltede agurker, wasabi-mayonnaise og sesampulver

Hovedret
Lammeculotte med kartoffelpuré, smagt til med Grana Padano-ost, serveret med sortkål og gule beder

Dessert
Passionsfrugtmousse i chokoladekuppel

Vegetarisk/Vegansk menu

Cirkusbygningens signatursuppe*
Blomkålssuppe med chili og hvid chokolade, serveret med brød og brunet smør

Forret
Bagte og letsyltede beder med rødbedemarmelade, serveret med sprøde chips lavet af vegansk yoghurt og vegansk dip af peberrodsmayonnaise

Hovedret
Skorzonerrod ristet med birkes, serveret på en vegansk trøffelsauce med lilla gulerodspuré og ovnstegte jordskokker og kartofler

Dessert*
Passionsfrugtmousse i chokoladekuppel

*Vegansk menu: suppen og desserten er lavet på veganske produkter. Brød serveres uden smør

Oksemørbrad menu (+85 DKK)

Cirkusbygningens signatursuppe
Blomkålssuppe med chili og hvid chokolade, serveret med brød og brunet smør

Forret
Asiatisk marineret laks med letsyltede agurker, wasabi-mayonnaise og sesampulver

Hovedret
Grillet oksemørbrad i skiver med bordelaisesauce og grøn pebercreme, serveret med en kartoffel-rødbedekage

Dessert
Passionsfrugtmousse i chokoladekuppel

4-retters menu fra 26/8

Standard menu

Cirkusbygningens signatursuppe
Blomkålssuppe med chili og hvid chokolade, serveret med brød og brunet smør

Forret
Langtidsbagte jordskokker med smagfuld bønnecreme, tranebærpesto, røget skinke og syltede rødløg

Hovedret
Braiserede svinekæber serveret med sennepssyltet kål, kartoffelmos og en cremet bouillon smagt til med IPA

Dessert
Violdrøm: Tærte med viol panna cotta, toppet med hvid chokolademousse

Vegetarisk menu

Cirkusbygningens signatursuppe
Blomkålssuppe med chili og hvid chokolade, serveret med brød og brunet smør

Forret
Langtidsbagte jordskokker med smagfuld bønnecreme, tranebærpesto og knoldselleri fyldt med svampepuré tilsmagt med sort hvidløg

Hovedret
Vreta ærter i en smagfuld fond af miso med variation af svampe og en gravad æggeblomme

Dessert
Violdrøm: Tærte med viol panna cotta

Vegansk menu

Suppe
Broccolisuppe lavet på kokosmælk, serveret med brød

Forret
Langtidsbagte jordskokker med smagfuld bønnecreme, tranebærpesto og knoldselleri fyldt med svampepuré tilsmagt med sort hvidløg

Hovedret
Vreta ærter i en smagfuld fond af miso med variation af svampe

Dessert
Violdrøm: Tærte med viol panna cotta

Oksemørbrad menu (+85 DKK)

Cirkusbygningens signatursuppe
Blomkålssuppe med chili og hvid chokolade, serveret med brød og brunet smør

Forret
Langtidsbagte jordskokker med smagfuld bønnecreme, tranebærpesto, røget skinke
og syltede rødløg

Hovedret
Skiver af oksemørbrad serveret på en bund af sauterede haricots verts og champignon, med en creme af ristet
peberfrugt og fetaost.
Hertil Pommes Anna og chimichurri

Dessert
Violdrøm: Tærte med viol panna cotta, toppet med hvid chokolademousse