Selskabslokaler har det med at ligne hinanden, men ikke her i Cirkusbygningen. Vores storslåede Cirkussal byder på en række fantastiske muligheder for selskaber mellem 200 – 1000 personer. Vil du skabe et event, der huskes? Så se mere her.

Leje af selskabslokaler i København

I Cirkusbygningen finder to lokaler: Cirkussalen og De Gamle Stalde. Cirkussalen er et stort og imponerende lokale, der med sin unikke historie både vil imponere og ikke mindst inspirere dit selskab.

De Gamle Stalde er Cirkusbygningens tidligere kamel- og hestestalde, som kun lejes i forbindelse med leje af Cirkussalen. Lokalet bruges som backstagelokale i forbindelse med større events, men mulighederne er mange.

Hvorfor vælge Cirkusbygningen?

  • Skøn central beliggenhed i København
  • Nemt transport til og fra Cirkusbygningen
  • Mulighed for både middag og international underholdning
  • State-of-the-art technology
  • Garderobe
  • Overnatningsmuligheder i nærheden

Stop med at kigge efter andre selskabslokaler! Derfor skal du vælge os.

Igennem mange år har Cirkusbygningen stået i spidsen for en lang række af firmaevents for både danske og internationale virksomheder. Vi kan hjælpe dig med sparring i forhold til alt det praktiske, underholdning og mad i særklasse, imponerende teknikpakke, så du blot skal fokusere på at have en god oplevelse med dine gæster. Det gælder uanset hvilket firmaarrangement, du holder hos os.

I Cirkusbygningen er din tilfredshed i fokus. Derfor ønsker vi at være i tæt dialog med dig både før, under og efter du har afholdt dit event hos os.

Kontakt os for at høre mere om vores selskabslokaler

Har du spørgsmål, som du ønsker at få svar på inden du træffer din endelige beslutning om din næste firmarrangement eller firmafest i København? Så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os via telefon +45 3316 3700, mail til event@cirkusbygningen.dk eller sende en forespørgsel.