Events der imponerer og inspirerer

Unikke eventlokaler i København

Bag ethvert vellykket arrangement ligger der en omhyggelig planlægning. Blandt de utallige beslutninger, der skal træffes, er det vigtigste valg altid mødestedet. Når alt kommer til alt, sætter det scenen for alt, hvad der følger.

Hvis du er på udkig efter event-lokaler i København, der kan mere end bare at være et almindeligt venue, så lej Cirkusbygningen i dag.

Arkitektonisk og historisk storhed

Fra det øjeblik dine gæster ser Cirkusbygningen første gang, kan du være sikker på at den vil efterlade et indtryk.

Beliggende i hjertet af København er Cirkusbygningen og er indbegrebet af tidløs elegance og historisk storhed. De store buer og de omhyggeligt designede facader på denne ikoniske bygning fremhæver dens unikke arkitektoniske design.

Cirkusbygningen blev bygget tilbage i 1886 og blev oprindeligt brugt til cirkusforestillinger. I årenes løb har bygningen gennemgået en nænsom renovering. Meget er forandret bag scenen, men foran vil man opleve at Cirkusbygningen næsten ligner sig selv. 

Da bygningen ligger centralt i København, er vores mødested lettilgængeligt for dig og dine gæster, uanset om I ankommer i bil – der er flere parkeringsmuligheder i nærheden – eller med offentlig transport.

Enestående eventlokaler i Cirkusbygningen

Når du og dine gæster træder ind ad de store døre til Cirkusbygningen, mødes I af et storslået interiør. Som et af de førende event-lokaler i København har Cirkusbygningen to fantastiske lokaler: Cirkussalen og De Gamle Stalde. Disse rum har med succes været vært for utallige arrangementer gennem årene.

Cirkussalen står som et vidnesbyrd om eksklusivitet blandt de mange event lokaler i København. Under sine store lofter har event lokalet kapacitet til at huse alt fra 200 til 1000 personer. Rummet er omhyggeligt designet, fra den centrale scene til de syv fine platforme, der omgiver den.

Derudover har De Gamle Stalde sin helt egen charme. De blev engang brugt som stald for kameler og heste, men fungerer nu som et ideelt event lokale til at starte aftenen, der tilbyder en atmosfærisk ramme, som skiller sig ud fra traditionelle event lokaler i København. Det er et perfekt rum til at byde gæsterne velkommen med en drink, før de går videre til den store Cirkussalen.

Sammen lover Cirkussalen og De Gamle Stalde en eventoplevelse udover det sædvanlige.

Vær opmærksom på, at De Gamle Stalde skal lejes i forbindelse med leje af Cirkussalen.

Cirkusbygningen er Green Key-certificeret!

I Cirkusbygningen handler det ikke kun om at afholde arrangementer, men også om at gøre det på en ansvarlig måde. Vi er derfor utroligt stolte af at kunne fremvise vores Green Key-certifikatet, som er en klar udmærkelse blandt de utallige event lokaler i København.

Dette prestigefyldte certifikat er mere end bare et badge – det er vores løfte til dig om, at vi er dybt engagerede i miljøvenlig praksis. Vi sørger for at overholde selv de strenge miljøstandarder, som omfatter alt fra energibesparelser til gennemtænkt brug af organiske materialer.

Underholdning i verdensklasse som en del af dit arrangement

Når du vælger Cirkusbygningen, lejer du ikke bare et ikonisk sted. Du får også adgang til det spektakulære Wallmans show. Det er endnu en unik faktor, der adskiller os fra andre event lokaler i København.

Wallmans er lige så karakteristisk som Cirkusbygningen selv, og det er et internationalt show på engelsk, der fremviser nogle af de dygtigste artister fra hele verden. Wallmans lover verdensklasse underholdning – fra sjælfulde musikalske fortolkninger og livlige danseforestillinger til et medrivende liveband og forbløffende akrobatik.

Du bestemmer dog helt selv om du vil integrere hele showet, vælge specifikke numre, eller kun vælge event lokalet. Fleksibiliteten hos os sikrer at dit arrangement bliver skræddersyet til perfektion.

Når du vælger Cirkusbygningen, får du både et historisk sted og mulighed for at tilføje et strejf af Wallmans magi, så dit arrangement virkelig adskiller sig fra andre i København.

Erfarent og professionelt personale

Som et af de førende mødesteder med unikke event lokaler i København har vi været vært for en mixet blanding af begivenheder, fra store koncerter og teaterforestillinger til prisuddelinger og firmafester.

Vores erfarne team har derfor med succes organiseret store shows gennem årene og sikrer at hver eneste detalje er perfekt udformet.

Af samme årsag lover vi dig professionel vejledning hele vejen igennem, fra den spæde idé til det afsluttende bifald.

Betro os værtskabet for din fest, og se hvordan vi skræddersyr en aften, der passer perfekt til dine ønsker.

Vi leverer menuer i særklasse til dine gæster

Hos Cirkusbygningen er vi har vi et af de få event lokaler i København, der tilbyder både et smukt venue og en fantastisk 3- eller 4-retters menu. Vores knivskarpe kokke er omhyggelige med detaljerne for at levere førsteklasses retter.

Vi har en række af menuer at vælge imellem, uanset om du er på udkig efter en 3-retters eller 4-retters middag, tilbyder vi lam, oksekød, vegetariske og veganske muligheder.

Hvis du har særlige ønsker, så kan du informere os, så vi kan sammensætte en menu, der er skræddersyet til dig.

Og hvad er et pragtfuldt måltid uden en drink som supplement? Fra de enkle alkoholfrie valg af te, kaffe og sodavand til et omfattende udvalg af alkoholiske lækkerier, herunder øl, vin, champagne og cocktails, så har vi det hele.

Afslut dit arrangement på dansegulvet i vores natklub

Når den officielle del af dit arrangement nærmer sig sin afslutning, behøver festlighederne ikke at slutte. Cirkussalen bliver på et øjeblik forvandlet til en fantastisk natklub, hvor I kan lade rytmen tage over, mens I danser natten lang.

Vores professionelle DJ vil holde festen i gang med en blanding af moderne toner og klassiske favoritter. Alt imens serverer vores to barer lækre drinks, så alle kan slappe af og nyde natten.

Med et stort dansegulv og en livlig atmosfære er det den perfekte måde at afslutte dit arrangement på.

Book Cirkusbygningen til dit arrangement

Overvejer du at leje lokaler til events i Cirkusbygningen til dit kommende arrangement? Så kontakt os allerede i dag!

Du kan kontakte os på telefon +45 3316 3700, på e-mail event@cirkusbygningen.dk, eller ved at sende os en forespørgsel.

Hvis du har spørgsmål, er du også mere end velkommen til at kontakte os.