Sang, dans og akrobatik i verdensklasse

Show

Du har helt eksklusivt mulighed for at gøre Wallmans internationale show* til en del af festlighederne, når du afholder dit event i Cirkusbygningen. Showet består af sang, dans og akrobatik med professionelle artister fra hele verden, så du er garanteret spektakulær underholdning, som ikke kan opleves andre steder i København.

Det er muligt at gøre hele showet til en del af eventet. Du kan også vælge lige præcis dine favoritnumre fra showet og evt. kombinere med din virksomheds egne indslag.

Cirkusbygningen kan naturligvis også lejes uden show.

Anmelderrost show

Glæd dig til at opleve Wallmans anmelderroste show CAKE, fyldt med lækkerier og masser af overraskelser.

Du kan se frem til fede fortolkninger af ikoniske navne som Michael Jackson, George Michael og Aqua, nervepirrende akrobatik, forførende dans og et heftigt live-band – alt sammen kombineret med et imponerende sceneshow.

Showet spiller frem til juni 2024.

Hvad siger kunderne?

”Vi afholdte et arrangement med 500 gæster og var meget glade for aftenens forløb. Underholdningens høje niveau og standard overgik alle vores forventninger. Cirkussalen er et meget imponerende rum og ideelt til store selskaber. Vi nød menuen meget og kvaliteten af maden var virkelig god. Servicepersonalet var meget venlige og opmærksomme. Aftenen kørte på skinner og blev nydt af alle. Natklub og DJ efter showet var den perfekte måde at afslutte aftenen på. Vi var meget tilfredse med arrangementet og vil helt sikkert anbefale Cirkusbygningen til andre.”

Sarah Wilkinson, Solutions Limited

Book dit event med underholdning

Det er muligt at gøre showet til en del af dit event, uanset om det gælder en konferencemiddag, firmafest, awardshow. Kontakt os for at høre mere via telefon +45 3316 3700, mail event@cirkusbygningen.dk eller send en forespørgsel.

*Hvis Wallmans internationale show er en del af dit event, tager vi forbehold for at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.