Bliv inspireret til nye ideer

Konference i København

Vil du afholde en konference i København?

Ønsker du at imponere dine kollegaer og samarbejdspartnere med en professionel og mindeværdig konference i københavns centrum? Så byder vi jer velkommen i cirkusbygningen – det oplagte valg for konferencefacilitete i københavn, der kombinerer historisk charme med moderne indretning.

Kom og oplev vores imponerende lokaler og lad os vise, hvorfor cirkusbygningen er det perfekte sted til din næste konference i København.

Book unikke konferencelokaler i københavn

Vores konferencelokaler i København er beliggende i den ikoniske cirkusbygning, der har været et centrum for kulturelle begivenheder og spektakulære forestillinger i mere end et århundrede. Vores selskabslokaler er smukt indrettede med hensyn til æstetik og funktionalitet, hvilket sikrer en behagelig og inspirerende atmosfære for dine gæster, når i afholder konference eller andre arrangementer i København.

Konferencesteder har det med at ligne hinanden – men ikke i Cirkusbygningen.

Vi har helt styr på teknologi og komfort

Vi ved, hvor vigtigt det er med veludstyret teknologi og moderne faciliteter for at sikre en vellykket konference eller andet event i København. Derfor er vores konferencelokaler i københavn udstyret med state-of-the-art technology, som giver dig mulighed for at skabe et event, der både imponerer og inspirerer.

Vores møbler er også udvalgt med fokus på komfort og funktionalitet, så dine gæster kan nyde en behagelig siddeposition under hele konferencen i København.

Et eksempel på en konference i Cirkusbygningen

I cirkusbygningens store cirkussal kan du invitere mellem 200 – 1000 personer til konference. Når du vælger at afholde en konference i København hos os, skræddersyr vi dagen, så den opfylder dine ønsker og behov.

Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan konferencen kunne forløbe.

Sådan kunne jeres pakke se ud

 • Leje af Cirkusbygningen
 • Garderobe
 • Filtret vand i karafler
 • Kaffe/te
 • Formiddagsforplejning
 • Frokost inkl. 1 sodavand
 • Eftermiddagsforplejning
 • Basis teknikpakke inkl. egne teknikkere

Program

 • 09.00 – 09.30: Ankomst, garderobe, formiddagsforplejning samt seating
 • 09.30 – 12.00: Fagligt oplæg (evt. m. indlagte pauser)
 • 12.00 – 13.00: Frokost
 • 13.00 – 15.00: Fagligt oplæg (evt. m. indlagte pauser)
 • 15.00 – 15.30: Eftermiddagsforplejning
 • 15.30 – 16.30: Fagligt oplæg (evt. m. indlagte pauser)
 • 16.30 – 17.00: Konferencen afsluttes

Ønsker du også at holde en middag i Cirkusbygningen, så læs mere om konference med middag.

Konference med middag

Hvis du ønsker en konference med middag, så skal vi bruge lidt tid til at forberede Cirkussalen til jeres middag efter konferencen. I dette tidsrum foreslår vi en afslappende pause i foyeren, hvor gæsterne kan strække benene, netværke og nyde en forfriskende drink i en af vores barer.

Inspiration til aktiviteter ifm. din konference i København

Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde et eksklusivt udvalg af spændende aktiviteter, som du har mulighed for at gøre til en del af konferencen i Cirkusbygningen. I samarbejde med nogle af Danmarks mest inspirerende personligheder udbyder vi forskellige typer af indslag, der sætter fokus på alt fra motivation til dans, samarbejde og lederskab.

Vi har de oplagte faciliteter og lokaler til din konference i København – uanset om du planlægger en konference, et seminar, en workshop eller et møde. Vores venues i København kan tilpasses efter dine behov og ønsker, og vores erfarne personale er klar til at hjælpe med at planlægge og koordinere hver eneste detalje af dit arrangement eller personalearrangement.

Vi har en central beliggenhed

Cirkusbygningen har en central beliggenhed i hjertet af København, hvilket gør det til det ideelle valg til din næste konference. Vores lokaler til konferencer i København er let tilgængelige med offentlig transport, og vi tilbyder også parkeringsmuligheder for dine gæster.

Hør mere om vores konferencefaciliteter i København

Er du klar til at opleve det bedste inden for konferencefaciliteter i København? Så kontakt os via telefon +45 3316 3700, mail event@cirkusbygningen.dk eller send en forespørgsel.

Lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte ramme for din næste konference i København. Vi ser frem til at byde dig velkommen i Cirkusbygningen og til at hjælpe med at gøre din konference til en succes.