Dansk kulturikon

Venue i København

Cirkusbygningen: Det perfekte venue i København

Har du et spændende event på vej i København og har du brug for det perfekte sted at afholde det?

Hvorfor så ikke vælge Cirkusbygningen? Vores ikoniske venue i København forener historie med modernitet og sikrer at dit event bliver en uforglemmelig oplevelse.

Uanset om du skal være vært for en konference, et awardshow eller en sommerfest, er vores sted velegnet til alle disse begivenheder og mere til.

Her på siden kan du læse mere om, hvorfor Cirkusbygningen skiller sig ud som det perfekte København venue.

Det fantastiske ydre og indre af vores venue

Cirkusbygningen ligger i hjertet af København, og bygningens storhed er ikke kun tydelig i det karakteristiske ydre, men også i det indre.

Vores arkitektoniske perle, som er fuld af historie, viser med stolthed en facade, der emmer af fortællinger fra svundne tider, hvilket gør den til ikke bare et københavnsk vartegn, men et dansk kulturikon. Det ydre, med de store buegange og smukke kunstværker, er kun begyndelsen på, hvad vores venue i København har at byde på.

Indenfor er den storslåede Cirkussal klar til at være vært for alle selskaber fra 200 til 1000 personer, uanset om det er en virksomheds 5-års jubilæumsfejring, en gallapremiere eller en festlig firmafest.

Hver eneste detalje, fra den topmoderne teknik og belysning til de fine opdækkede borde og den store scene, er med til at danne rammerne for et fantastisk event.

Derudover huser Cirkusbygningen det stemningsfulde rum De Gamle Stalde, som man kan leje med i forbindelse med leje af Cirkussalen. Lokalet er ideelt til at starte aftenen med en lækker velkomstdrink.

Beliggenhed i hjertet af København

At finde den rigtige beliggenhed er vigtig, når man afholder et event. Midt i hovedstadens pulserende liv ligger Cirkusbygningen som et centrum for fantastiske arrangementer. 

Med Hovedbanegården lige i nærheden er det nemt for gæster at finde vej, uanset om de kommer fra byen eller udefra. Vi er også omgivet af nogle af byens fineste hoteller og flere parkeringspladser, så du og dine gæster aldrig skal bekymre jer om lang transporttid eller hvor I skal overnatte efter festlighederne.

Med en god beliggenhed som vores, sikrer vores venue i København, at bekvemmelighed er en del af pakken.

Unik underholdning med Wallmans show

Ønsker du at tilføje unik underholdning til dit event? Hos Cirkusbygningen har vi lige det, der skal til for at sikre at dit event bliver langt fra almindeligt.

Når du lejer Cirkusbygningen, har du mulighed for at inkludere Wallmans show, som underholdning. Wallmans show er en kombination af sang, dans og akrobatik, der lover at underholde både danske og internationale gæster.

Showet opføres af talenter fra hele verden og byder på en herlig blanding af musikalske hyldester, dansere i funklende kostumer og akrobatik, der med garanti vil imponere dig og dine gæster.

Du har mulighed for at vælge showet, eller bare specifikke shownumre, der passer til dit arrangement. Du kan også kombinere det med jeres egne indslag, såsom virksomhedspræsentationer eller en velkomsttale. Vores venue i København er altså fleksibel og kan tilpasses til dine behov.

Hvis du foretrækker en mere stille aften, kan Cirkusbygningen også lejes uden Wallmans show.

Lækker mad tilberedt af knivskarpe kokke

Alle mindeværdige events deler en hemmelig ingrediens: lækker mad.

Hos Cirkusbygningen brænder vores knivskarpe kokke for deres håndværk og sammensætter lækre menuer, som passer til enhver gane.

Uanset om du er på udkig efter en tre-retters eller en fire-retters menu, spænder vores udvalg fra varme, indbydende supper og lækre forretter til mættende hovedretter og desserter. Uanset om du og dit selskab er til klassiske retter med kød som okse og skaldyr eller vegetariske og veganske alternativer, så har vi noget til alle.

Derudover har vores venue i København et stort vinudvalg som passer perfekt til de forskellige retter. Og hvis du har særlige allergi, diabetes eller lignende, sørger vi for at tilpasse menuen. Husk blot at give os besked i god tid om dette.

Erfarent og professionelt personale

At arrangere et event kan nogle gange føles som en labyrint fuld af forhindringer. I Cirkusbygningen er vi her for at vise vej, da vi har stor erfaring med at afholde en række store, succesfulde arrangementer.

Vores dygtige eventproducere er her for at hjælpe med at planlægge dit event og sikre at alt forløber som planlagt.

Stol på vores ekspertise og engagement, og lad os hjælpe med at løfte dit event til næste niveau.

Vi er Green Key-certificeret

Vores historiske Cirkusbygning fra 1886 er ikke bare en perle fra gammel tid, den passer også på vores fremtid!

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi er blevet Green Key-certificeret – den højeste miljømærkning inden for turisme- og underholdningsbranchen.

Det er et bevis på at vi lever op til strenge miljøkrav om besparelse af energi, vand og brug af organiske materialer.

På vores venue i København er vi derfor ikke bare værter for storslåede begivenheder; vi sikrer at begivenhederne er miljøvenlige, og vi sigter altid mod at højne vores engagement indenfor miljøet i alle aspekter af vores aktiviteter.

Book vores venue i København til dit event

Med vores førsteklasses beliggenhed i hjertet af København, vores fantastiske menuer, underholdning i topklasse og vores dedikerede, professionelle personale, er vi det oplagte venue i København til dit næste event.

Hvis du derfor er interesseret i at gøre Cirkusbygningen til kulisse for dit næste event, så kontakt os i dag for at booke bygningen.

Du kan ringe til os på +45 3316 3700, sende en mail til event@cirkusbygningen.dk, eller send os en forespørgsel.

Vi glæder os til at gøre din begivenhed til noget særligt.