Events der imponerer og inspirerer

Firmaevents i København

Hos Cirkusbygningen har vi mange års erfaring med at afholde firmaevents for virksomheder af alle størrelser. Vi har derfor den ekspertise, der skal til for at sikre at dit firmas event i København bliver en succes.

Har du behov for et mere skræddersyet firmaarrangement, der opfylder helt specifikke ønsker, så sørger vi også gerne for det og tilpasser dit firmaevent i København til jer.

Uanset om du er på udkig efter et stort arrangement eller en mere intim sammenkomst kan vi hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig oplevelse med dine kollegaer. Vi har nemlig plads til op imod 1000 gæster til dit firmaevent.

Med vores historiske selskabslokaler, ekspertise indenfor eventplanlægning og en bred vifte af faciliteter og underholdningsmuligheder, sørger vi for at gøre dit event i særklasse.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at planlægge det perfekte arrangement i København.

Kontakt os i dag

Her på siden kan du læse mere om events for firmaer, og hvilke overvejelser du skal gøre dig, når du planlægger den type arrangementer.

Derfor skal du afvikle dit firmaevent hos Cirkusbygningen

Bygningens storslåede rammer og gode faciliteter gør det til det ideelle sted at imponere både kunder og kollegaer til dit firmaevent i København. Cirkusbygningens personale står til rådighed under hele planlægningen fra start til slut, så du kan være sikker på, at du ikke står alene med dit event.

Vi hjælper gerne med at planlægge, hvornår de enkelte indslag og oplevelser til firmaeventet skal være i løbet af arrangementet for at få programmet til at forløbe optimalt. På den måde sikrer vi, at aftenen bliver som I har drømt om.

Hos Cirkusbygningen kan vi tilbyde dig unikke eventlokaler i København:

  • Historiske lokaler
  • International underholdning i verdensklasse
  • Mange års erfaring i branchen
  • Københavns bedste placering
  • Mulighed for 2-, 3- og 4-retters menuer

Vores team af eventproducere og personale er her for at sikre, at hvert arrangement bliver en succes, lige fra den store konference eller et prisuddelingsarrangement, til et firmaevent med teambuilding. Vi kan skræddersy løsninger, der opfylder dine specifikke behov og ønsker.

Overrask dine kollegaer med et firmaevent i historiske rammer

Cirkusbygningen er kendt for sine storslåede og unikke eventlokaler, som er perfekte til firmaevents i København. Bygningen har en lang historie som cirkuslokale, og er i dag smukt udsmykket med flot interiør. Men vores lokaler er ikke kun smukke, de er også historiske og unikke. Cirkusbygningen er kendt for sin imponerende arkitektur og autentiske atmosfære, der skaber fantastiske rammer til ethvert firmas event i København.

Cirkusbygningen har to storslåede lokaler: Cirkussalen og De Gamle Stalde, der kan tilpasses til dit firmaevent, uanset størrelse og formål.

Cirkussalen bruges ved alle store events mellem 200 – 1000 personer, hvor De Gamle Stalde kan fungere som backstage-lokale. De Gamle Stalde kan kun lejes i forbindelse med leje af Cirkussalen.

Uanset om du skal afholde et event for dit firma, en konference i København, konferencemiddag eller en firmafest i København, så vil Cirkusbygningens smukke lokaler helt sikkert være det perfekte valg – og ikke mindst imponere dine gæster!

Firmaevents i København med international underholdning

Her hos Cirkusbygningen ved vi godt, at det kan være en stor opgave at vælge den rigtige underholdning til et firmaevent i København. Med så mange muligheder, kan det være svært at vide, hvor man skal begynde. Derfor tilbyder vi en bred vifte af underholdningsmuligheder, der spænder fra banebrydende musikalske optrædener og dans til dygtige akrobater fra Wallmans. På den måde kan du være sikker på at finde det rette underholdende indslag til dit firmaevent.

Hvis du har spørgsmål til underholdningen, vil vores erfarne personale hellere end gerne hjælpe dig. Det er desuden muligt at tilføje jeres egne indslag i aftenens program, hvis det ønskes.

Vi har uden tvivl Københavns bedste placering

Stedet for dit arrangement er vigtigt af flere årsager. For det første skal det være nemt for gæsterne at komme til og fra firmaeventet i København. Det betyder, at du skal vælge et sted, der er let tilgængeligt med offentlig transport, eller hvis de fleste af dine gæster kommer i bil, et sted med masser af parkeringspladser.

Cirkusbygningen er placeret lige ved siden af Hovedbanegården, hvilket gør bygningen let at finde samt let at komme til og fra i forbindelse med et firmaevent midt i København. Der er parkeringsmuligheder lige i nærheden, og derudover er det nemt at finde et sted at overnatte for dig og dine gæster efter festlighederne på grund af bygningens centrale lokation. Læs mere om parkering i vores FAQ her.

Styrk fællesskabet med teambuilding og lækker mad

Et firmaevent i København er også en god mulighed for at styrke forbindelser og samarbejde indenfor virksomheden. Med vores faciliteter og services kan vi hjælpe med at skabe en atmosfære, der fremmer networking og fællesskab. Vi kan skræddersy et firmaevent med networking – lige fra interaktive workshops til teambaserede aktiviteter, der bringer dine medarbejdere tættere sammen.

For mange virksomheder er events i København en vigtig måde at fremme sammenholdet og kammeratskabet blandt medarbejderne på. En af de mest populære aktiviteter i forbindelse med disse arrangementer er en middag med underholdning. Det kan Cirkusbygningen hjælpe med. Få ideer til dit firmaarrangement i København her.

Mulighed for lækker 2-, 3- og 4 -retters menuer

Vi tilbyder et stort udvalg af fantastiske retter, og du kan vælge mellem 2-, 3- og 4-retters menuer. Vores menuer er perfekte til grupper af enhver størrelse, og vi bruger kun de lækreste råvarer for at sikre, at maden er af højeste kvalitet.

Har du særlige ønsker til menuen eller er allergisk overfor visse fødevarer, sørger vi for at tilpasse menuen efter det.

Det er desuden muligt at købe drikkevarer, såsom øl, vin, sodavand og cocktails, under hele firmaeventet.

Planlæg dit event med vores 3-trins-guide

Firmaevents er ofte højdepunktet på året for mange virksomheder. Der er dog nogle få vigtige elementer, som du skal tage hensyn til, når du planlægger en sådan begivenhed. De tre nøgleelementer, du skal overveje er: antallet af deltagere, type af firmaevent og dato. Når du har taget stilling til disse tre punkter, så er du godt i gang.

1. Trin: antal af deltagere

Det første skridt i planlægningen af et Københavnsk firmaevent for dine kollegaer er at bestemme antallet af gæster, der vil deltage. Dette er vigtigt, fordi det har en direkte indflydelse på, hvordan arrangementet skal planlægges. Hvis du for eksempel forventer et stort antal mennesker, skal du sørge for et stort selskabslokale. Cirkussalen er en god mulighed for større firmaevents, da den kan rumme mellem 200 – 1000 personer.

Lige meget hvor mange mennesker du forventer, er det vigtigt at planlægge i forvejen, så dit arrangement kan forløbe, som det skal.

2. Trin: arrangementstype

Det andet skridt i planlægningen af et vellykket firmaevent er at fastlægge formålet med arrangementet. Ønsker du at afholde et event med en masse underholdning, den årlige firmafest med en masse lækker drikkelse eller noget helt andet? Når du har en klar forståelse af formålet med arrangementet, kan vi sammensætte det helt rigtige program for jer.

Hvis du er i tvivl om en del af planlægningsprocessen, skal du ikke tøve med at kontakte os for at få hjælp. Vi er her fra start til slut.

3. Trin: vælg en dato

Det sidste, du skal tage stilling til, er datoen. Valget af dato for dit firmaevent er en af de vigtigste beslutninger, du skal træffe. Den dato du vælger, er afgørende for, hvor mange mennesker der kan deltage, hvilken type arrangement du kan afholde, og hvor meget det vil koste. Det vigtigste du skal overveje, når du vælger dato for arrangementet, er hvilken dag, der passer dine gæster bedst.

Kontakt os gerne og hør hvilke datoer Cirkusbygningen er ledig inden du lægger dig fast på en dato. Det er også altid en god idé at være ude i god tid med at booke vores event venues, da de hurtigt bliver booket.

Kontakt os i dag

Når du har taget stilling til disse tre trin, er du klar til at booke dit firmaevent hos os.

Book dit firmaevent hos os

Det kan være en vanskelig opgave at planlægge et firmaevent, men Cirkusbygningen er her for at hjælpe dig med at gøre dit arrangement til en succes. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at dit arrangement bliver som du ønsker. Vi kan tage os af alle detaljerne, lige fra mad, underholdning og servicering, så du kan slappe af og nyde arrangementet sammen med dine kollegaer.

Så er du klar til at booke jeres firmaevent i København? For at booke dit firmaevent skal du blot kontakte os via telefon +45 3316 3700, mail event@cirkusbygningen.dk eller sende en forespørgsel.

Lad os sammen skabe minder for livet!