Events der imponerer og inspirerer

Event venue

Unikt og historisk event venue

Ethvert event begynder med en drøm, en vision om, hvad det kunne blive til. Den drøm kan hurtigt blive til virkelighed, når den placeres i det rigtige miljø.

Valget af et event venue er nemlig mere end bare at vælge et sted; det handler om at sætte tonen for eventet, skabe en festlig atmosfære, hvor der kan skabes minder for livet. Det er det første skridt til at gøre din ønskede begivenhed til virkelighed.

Lige midt i København finder du Cirkusbygningen. Cirkusbygningen er ikke bare endnu et event venue, det er et autentisk sted, som summer af historie, hvor du og dit selskab i sandhed kan få en mindeværdig oplevelse.

Smukt venue, hvor historien møder nutiden

Cirkusbygningens event venue skiller sig ud som en af de mest unikke i Danmark.

Cirkusbygningens historie går helt tilbage til 1886, hvor den blev bygget og indviet ved en stor folkefest. Siden da er den blevet ombygget og renoveret med fokus på at bevare dens unikke og karakteristiske arkitektur.

Når du træder indenfor i Cirkusbygningen, bliver du mødt af interiør, som blander historisk charme med modernitet.

Desuden har Cirkusbygningen en førsteklasses beliggenhed i hjertet af København. Dette gør bygningen lettilgængelig, uanset om du og dit selskab bruger offentlig transport eller kører i bil. Hvis du tager offentlig transport, skal du blot stå af på Københavns Hovedbanegård, og så er der kun en kort gåtur til vores event venue. Ankommer I med bil, er der flere parkeringsmuligheder i nærheden, bl.a. Axel Towers p-kælder lige overfor Cirkusbygningen.

Oplev både Cirkussalen og De Gamle Stalde

Cirkusbygningens perle er uden tvivl Cirkussalen, der rummer en stor scene, som har været omdrejningspunktet for et hav af forestillinger og shows gennem årene.

Med avanceret teknologi, førsteklasses lyseffekter og avancerede lydsystemer kan denne scene rumme en lang række arrangementer og sikre, at hvert øjeblik fremhæves i sin fulde pragt.

Selve Cirkussalen kan rumme alt fra 200 til 1000 personer, hvilket gør den til et alsidigt valg til større events, såsom konferencer, awardshows, gallapremierer eller sommerfester.

De Gamle Stalde, som du kan leje i forbindelse med leje af Cirkussalen, er et lokale, som blander intimitet med stedets karakteristiske storhed. Det er det ideelle sted at byde dine gæster på en velkomstdrink.

Tag et kig i vores galleri for at se vores lokaler og hvordan de tager sig ud under arrangementer.

Et mindeværdigt arrangement med Wallmans Dinnerparty

Arrangementer handler som regel om at skabe varige minder. Udover at vælge et godt sted, er det derfor også vigtigt at have god underholdning, som man husker.

Når du vælger Cirkusbygningen som event venue, får du også mulighed for at inkludere underholdning i verdensklasse i dit event med Wallmans show.

Wallmans Dinnerparty er et internationalt show, der opføres af de dygtigste artister fra hele verden, og byder på mere end bare musik.

Du vil nyde mange musikalske fortolkninger af populære megahits, alt sammen ledsaget af et fantastisk live-band. Derudover fyldes scenen også op med fængende dansere og betagende akrobatik, der med sikkerhed vil holde dig og dit selskab på kanten af dit sæde.

Du kan enten vælge at få hele Wallmans lineup eller vælge specifikke numre.

Hvis du derimod foretrækker dette event venue uden et Wallmans-touch, er det selvfølgelig også en mulighed. Det er dit event og dine beslutninger. Vi er her blot for at hjælpe dig med at gøre dit drømmearrangement til virkelighed i Cirkusbygningen.

Vi leverer kulinariske oplevelser i topklasse

Hos Cirkusbygningens event venue får du ikke kun en førsteklasses atmosfære; vi leverer også en førsteklasses madoplevelse.

Vores knivskarpe kokke, med deres forskellige og rige kulinariske baggrunde, laver hver ret med passion og præcision. Uanset om du er til en 3- eller 4-retters menu, skræddersyr vi vores menuer til at tilfredsstille enhver gane, fra klassiske retter med kød til vegetariske og veganske alternativer.

Hvis du eller dele af dit selskab har allergi, diabetes eller lignende, så giv os gerne besked i god tid. Så sørger vi for at tilpasse menuen.

Desuden tilbyder vi et bredt udvalg af lækre drikkevarer, herunder udvalgte vine, øl og drinks.

Professionalisme på højeste niveau

Når du vælger vores event venue, kan du regne med førsteklasses service.

I Cirkusbygningen får I en personlig eventproducer, som følger jer fra start til slut. Intet er overladt til tilfældighederne. Alt er gennemtænkt og skræddersyet til jeres event. Med vores professionelle rådgivning og eventplanlægning ønsker vi at give dig og dine gæster en fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

Det er de små detaljer, der forvandler et event fra god til fantastisk – og det er lige præcis dét, vores eventproducere forstår hos Cirkusbygningen.

Vores Green Key-certifikat

I Cirkusbygningen er vi glade for at kunne fortælle om vores Green Key-certificering, som er er turismens mest udbredte miljømærke.

Det betyder at vi lever op til strenge miljøstandarder, fra energiforbrug til vandbesparelse og endda de organiske materialer, vi køber.

For os er det at være miljøbevidst og ansvarlig ikke en trend, men en ny standard, hvor vi hver dag stræber efter at forbedre og gøre vores event venue mere miljøvenligt, fordi vi bekymrer os om både vores gæster og miljøet.

Så når du booker Cirkusbygningen til at afholde dit næste event, kan du gøre det velvidende om at vi gør vores for at passe på miljøet.

Book vores unikke event venue

Overvejer du at afholde dit næste event hos Cirkusbygningen? Så er bookingen af vores event venue kun et opkald eller en e-mail væk.

Du kan enten kontakte os på +45 3316 3700, skrive en e-mail til event@cirkusbygningen.dk eller sende os en forespørgsel for at booke dit event.

Vi ser frem til at samarbejde med dig om at skabe et uforglemmeligt event hos Cirkusbygningen!