I Cirkusbygningen er du og dit selskab garanteret en sand smagseksplosion. Der vil blive serveret en lækker middag, som er lavet specielt til jer af vores knivskarpe kokke.

Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller har særlige ønsker, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis.

Ved en 3-retters menu vælges enten suppe eller forret.

4-retters menu

Standard menu

Cirkusbygningens signatursuppe
Blomkålssuppe med chili og hvid chokolade, serveret med brød og brunet smør

Forret
Lynstegt tun på risonisalat med basilikum, serveret med avocadocrème, toppet med en mango-chilisalsa og ristede majs

Hovedret
Honningglaseret svineskank med grøn pebersauce, urtestuvede kartofler, karrysyltet kålsalat og råsyltede tyttebær

Dessert
Appelsin- og kardemommebrownie med hvid chokolade-mousse, appelsin broken gel og hindbærcoulis

Vegansk menu

Suppe*
Broccolisuppe lavet på kokosmælk,
serveret med brød

Forret
Saltbagt knoldselleri på risonisalat med basilikum, serveret med avocadocrème, toppet med en mango-chilisalsa og ristede majs

Hovedret
Røget blomkålsbøf på en frisk smørbønnepuré med smag af citron og hvidløg, toppet med chimichurri og friteret boghvede

Dessert
Appelsin- og kardemommebrownie med appelsinmousse, appelsin broken gel og hindbærcoulis

Okse menu (+85 DKK)

Cirkusbygningens signatursuppe
Blomkålssuppe med chili og hvid chokolade,
serveret med brød og brunet smør

Forret
Lynstegt tun på risonisalat med basilikum, serveret med avocadocrème, toppet med en mango-chilisalsa og ristede majs

Hovedret
Oksemørbrad med rosmarinsky, kartoffelkage med gulerod og rødbede, dijoncrème og friterede kapers

Dessert
Appelsin- og kardemommebrownie med hvid chokolade-mousse, appelsin broken gel og hindbærcoulis