I Cirkusbygningen er du og dit selskab garanteret en sand smagseksplosion. Der vil blive serveret en lækker middag, som er lavet specielt til jer af vores knivskarpe kokke.
Husk at fortælle os, hvis du har allergi, diabetes eller har særlige ønsker, så vi kan tage hensyn og tilpasse menuen på bedst mulig vis.
Ved en 3-retters menu vælges enten suppe eller forret.
4-retters menu
Standard menu
Cirkusbygningens signatursuppe
Blomkålssuppe med chili og hvid chokolade, serveret med brød og brunet smør
Forret
Lynstegt tun på risonisalat med basilikum, serveret med avocadocrème, toppet med en mango-chilisalsa og ristede majs
Hovedret
Honningglaseret svineskank med grøn pebersauce, urtestuvede kartofler, karrysyltet kålsalat og råsyltede tyttebær
Dessert
Appelsin- og kardemommebrownie med hvid chokolade-mousse, appelsin broken gel og hindbærcoulis
Vegansk menu
Suppe*
Broccolisuppe lavet på kokosmælk,
serveret med brød
Forret
Saltbagt knoldselleri på risonisalat med basilikum, serveret med avocadocrème, toppet med en mango-chilisalsa og ristede majs
Hovedret
Røget blomkålsbøf på en frisk smørbønnepuré med smag af citron og hvidløg, toppet med chimichurri og friteret boghvede
Dessert
Appelsin- og kardemommebrownie med appelsinmousse, appelsin broken gel og hindbærcoulis
Okse menu (+85 DKK)
Cirkusbygningens signatursuppe
Blomkålssuppe med chili og hvid chokolade,
serveret med brød og brunet smør
Forret
Lynstegt tun på risonisalat med basilikum, serveret med avocadocrème, toppet med en mango-chilisalsa og ristede majs
Hovedret
Oksemørbrad med rosmarinsky, kartoffelkage med gulerod og rødbede, dijoncrème og friterede kapers
Dessert
Appelsin- og kardemommebrownie med hvid chokolade-mousse, appelsin broken gel og hindbærcoulis