middag, underholdning & fest

konferencemiddag

Har du og din virksomheds medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere afholdt konference ude i byen? Hvorfor så ikke afslutte dagen med middag og underholdning i Cirkusbygningen.

Skræddersy aftenen med din virksomheds egne indslag eller udvalgte shownumre fra Wallmans.

Cirkussalen

SÅDAN KUNNE JERES PAKKE SE UD

 • Lokaleleje (17.30 – 21.30)
 • Garderobe
 • Velkomstdrink
 • 3-retters menu
 • 3 genstande under middagen (øl, vin og sodavand)
 • Isvand er inkl. under middagen
 • Kaffe/te er inkl. under middagen
 • Wallmans internationale show (eller udvalgte shownumre)
 • Standard teknikpakke inkl. egne teknikere

Vores restaurant sørger for en lækker 3-retters menu.
Se menukort fra januar 2023 – juni 2023.

Det er muligt at skræddersy aftenen med jeres egne indslag fx en velkomsttale fra direktøren, uddeling af medarbejderawards, personlig underholdning osv. I kan også vælge at supplere aftenen med udvalgte shownumre fra Wallmans.

Ønsker du at afholde en konference inden jeres konferencemiddag? Så læs mere om konference med middag her.

Program

 • 17.30 – 18.00: Ankomst, garderobe og velkomstdrink
 • 18.00 – 18.30: Seating i Cirkussalen
 • 18.30 – 21.30: 3-retters middag med underholdning

Endeligt program udarbejdes med udgangspunkt i jeres ønsker. 

Mange års erfaring med at afholde konferencemiddage

I årevis har vi afholdt konferencemiddage i vores smukke Cirkusbygning. Vi kan tilbyde dig service i særklasse, en række fantastiske underholdningsmuligheder, herunder shows med både sang, dans og akrobatik.

Vores lokale – Cirkussalen – er som skabt til en vellykket aften med rummets fantastiske faciliteter. Vi sørger samtidig for en lækker middag, som I kan nyde i løbet af aftenen sammen med aftenens indslag og evt. underholdning.

I de følgende afsnit kan du læse mere om at afholde konferencemiddage i Cirkusbygningen, og hvad du kan forvente, når du holder dit arrangement hos os.

Historisk lokale

Hele arrangementet afholdes i Cirkussalen. Cirkussalen er gennem årene blevet kendt for dets storslåede rammer, og er derfor det perfekte sted til at holde en konferencemiddag. Lokalets har to barer og en stor scene inkl. to sidescener, hvor festlighederne udspiller sig. Med dets 1225 m2 kan lokalet rumme både store og mellemstore arrangementer.

Lækker menu

Hos os kan du være sikker på at du og konferencedeltagerne får fyldt maverne op efter en lang dag med konferenceaktiviteter. Når du vælger at afslutte jeres konferencedag med en festmiddag i Cirkusbygningen, får I en lækker middag og drikkelse efter jeres valg.

3-retters aftenmenu

Til konferencemiddagen får I serveret en 3-retters menu. Her kan selskabet vælge mellem vores standard menu, en vegansk menu og en oksemørbrad menu. Alle vores 3-retters menuer laves med henblik på at vælge råvarer af højeste kvalitet samt at give dig og dit selskab en fantastisk smagsoplevelse.

Vær opmærksom på, at hele selskabet skal vælge den samme menu med undtagelse af dem, der ønsker den veganske menu.

Hvis der er deltagere i selskabet, der har allergier eller ikke spiser specifikke fødevarer, tager vi naturligvis hensyn til det. Giv os besked herom i god tid, så vi kan tilpasse menuen til jeres ønsker. 

Ønsker I vin, bocler eller noget helt tredje?

Til at supplere den 3-retters menu, skal I naturligvis have nogle forfriskninger, der passer til menuen. Vi sammensætter en passende menu af forfriskninger sammen med jer, så I får præcist det, I ønsker

Der er flere forskellige muligheder, når I holder jeres konferencemiddag hos os. De fleste vælger at nyde rød- og hvidvin til maden sammen med et par flasker vand. Men valget er helt op til jer.

Vi kommer også gerne med et forslag til passende forfriskninger. Der kan naturligvis også være alkoholfrie alternativer, såsom sodavand og alkoholfrie øl, til de af gæsterne, der ønsker det.

Uforglemmelig underholdning

Hvis du er på udkig efter spektakulær underholdning til din konferencemiddag, så er Cirkusbygningen det perfekte sted at kigge hen. Med et bredt udvalg af forskellige shownumrene fra Wallmans har vi noget for enhver smag. Har I et ønske om at indføre egne indslag i løbet af arrangementet er dette også muligt, og vi hjælper jer gerne med planlægningen.

Så hvis du ønsker at gøre konferencemiddagen til en uforglemmelig oplevelse for konferencedeltagerne, så hold dit arrangement hos Cirkusbygningen.

BOOK KONFERENCEMIDDAG i Cirkusbygningen

Er du klar til at booke en konferencemiddag hos Cirkusbygningen? Kontakt os på telefon +45 3316 3700, mail event@cirkusbygningen.dk eller send en forespørgsel. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og hjælper dig med at skabe et uforglemmeligt arrangement.