Hold dit firmaarrangement i København hos Cirkusbygningen

Hos Cirkusbygningen har vi mange års erfaring med at afholde firmaarrangementer for både store og små virksomheder. Dette gør os til den helt rigtige partner for dig, der ønsker at invitere dine kolleger til et firmaarrangement i København.

Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende samtale om dine ønsker til et fremtidigt arrangement i Cirkusbygningen.

SEND FORESPØRGSEL

3 trin i planlægningen af dit firmaarrangement

Der er tre vigtige ting, som du skal tage stilling til, når du vil afholde et arrangement i Cirkusbygningen. Følg vores korte tre-trins-guide her, så har du nogle af de essentielle ting på plads:

Trin 1

Først og fremmest skal du finde frem til hvor mange personer der skal med til dit arrangement, da det kan have indflydelse på hvilket af vores to lokaler, som du skal benytte.

I Cirkusbygningen har vi to lokaler.

Bord dækket fint op til firmaarrangement i Cirkussalen

Bord dækket fint op til firmaarrangement i Buddha Lounge

Cirkussalen er et stort og imponerende lokale, der med garanti vil overvælde dine gæster. Der er plads til mellem 200-1000 personer, hvilket gør Cirkussalen til et oplagt valg for store virksomheder.

Buddha Lounge er et mindre lokale i Cirkusbygningen med plads til 25-150 personer. Du og dine gæster kan se frem til en intim og eksotisk oplevelse, hvis I vælger at holde jeres firmaarrangement her.

Hvis din virksomhed er færre end 25 personer, så kan vi også imødekomme dette. Kontakt os her hvis du er i tvivl om Cirkusbygningen er en mulighed for dig.

trin 2

Dernæst skal du finde ud af, hvilken type firmaarrangement du skal holde. Skal det være et heldagsmøde, en stor firmafest med middag og international underholdning eller noget helt tredje? Uanset hvad dit behov er, så er det muligt at finde en løsning, der passer til dig.

Hvis du er i tvivl om noget i forhold til dit næste firmaarrangement, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde frem til den helt rigtige løsning.

Kontakt os på telefon 3316 3700 eller send en e-mail til event@cirkusbygningen.dk for at høre mere.

trin 3

Den sidste ting, som du skal beslutte, er datoen for dit firmaarrangement. Det er muligt at leje Cirkusbygningen alle ugens dage. Hvis du ønsker at afslutte jeres dag med fest om aftenen, så kan det naturligvis være en fordel for dine gæster, at du vælger en dag som fredag eller lørdag. På denne måde har alle fri dagen efter.

Book dit firmaarrangement i København her

Det var vores 3 trin i planlægningen. Kontakt os herunder og lad os begynde at tale om dit arrangement i dag.

SEND FORESPØRGSEL

Hvorfor skal du afholde firmaarrangement i Cirkusbygningen?

Der er mange gode grunde til at afholde dit næste firmaarrangement i Københavns mest storslåede rammer. Du finder de vigtigste årsager her:

1. Din sparringspartner

Den første årsag er at vi i Cirkusbygningen har mange års erfaring med afvikling af forskellige typer firmaarrangementer. Du kan derfor være sikker på at få professionel sparring igennem hele processen, så vi sammen får skabt rammerne for et vellykket firmaarrangement.

Din oplevelse og tilfredshed er vigtig for os. Du kan derfor trygt inddrage os, hvis du har spørgsmål.

2. Du kan imponere dine gæster

Den anden årsag er at vi er kendt for vores storslåede festlokaler, hvor der er plads til store og små selskaber. De historiske rammer kombineret med state-of-the-art technology giver dig mulighed for at skabe et helt særligt arrangement i hjertet af København.

Cirkussalen klar til firmaarrangement

Akrobat i luften til firmaarrangement

3. God placering

En tredje årsag er vores fantastiske placering tæt ved Hovedbanegården – Jernbanegade 8, 1608 København V. Dette gør det nemt for alle dine gæster at komme til og fra dit firmaarrangement i København – også selv om de bor langt væk fra hovedstaden.

Derudover har vi i Cirkusbygningen en af Københavns festligste natklubber, hvis I ønsker at festen fortsætter til ud på de sene timer.

Lad os stå for dit firmaarrangement i København

Send os en uforpligtende forespørgsel herunder.

SEND FORESPØRGSEL