Hold dit firmaarrangement i København hos Cirkusbygningen

Hos Cirkusbygningen har vi mange års erfaring med at arrangere fester og oplevelser for både store samt små virksomheder. Dette gør os til den perfekte partner for dig, som ønsker at invitere alle dine ansatte til firmaarrangement i København.

Hos Cirkusbygningen gør vi det nemt for dig, så du slipper for at skulle spilde din tid med planlægningen. Derfor foreslår vi, at du gør det nemt for dig selv og kontakter os i dag. Så kan vi tage en uforpligtende snak om dine tanker vedrørende dit arrangement.

SEND FORESPØRGSEL

3 trin i planlægningen af dit firmaarrangement

Der er blot tre ting, som du skal tage stilling til, når du vil afholde et arrangement. Følg vores korte tre-trins-guide her og så er du klar til at booke:

Trin 1

Først og fremmest skal du finde frem til, hvor mange medarbejdere der skal med til dit arrangement. Dette kan nemlig have indflydelse på hvilket af vores lokaler, som du skal benytte.

I Cirkusbygningen har vi to lokaler.

Bord dækket fint op til firmaarrangement i Cirkussalen

Bord dækket fint op til firmaarrangement i Buddha Lounge

Cirkussalen er et stort og imponerende lokale, der med garanti vil overvælde dine ansatte. Her har vi plads til mellem 200-1000 gæster, hvilket gør Cirkussalen til et oplagt valg for de helt store virksomheder.

Buddha Lounge tilbyder en mere intim stemning, hvor du og dine gæster får en eksotisk oplevelse, der langt fra minder om det typiske selskabslokale. En aften i Buddha Lounge er nemlig en speciel oplevelse i sig selv, som du og dine kollegaer vil tale længe om.

Hvis du skal invitere mellem 25-150 gæster, så er dette lokale det rette valg for dig.
Hvis dine behov ikke matcher det ovenstående 100% så fortvivl ej. Du kan sagtens afholde dit firmaarrangement hos os, selv om din virksomhed tæller færre ansatte end 25 personer.

Kontakt os her hvis du er i tvivl om Cirkusbygningen er en mulighed for dig.

trin 2

Dernæst skal du finde ud af, hvilken type firmaarrangement du skal holde. Skal det være et rent formelt møde eller måske en række teambuilding-øvelser? Det kan også være, at du vil afslutte dagen med en stor fest. Uanset hvad du har i tankerne, så er det muligt for dig at få realiseret hos os.
Du skal bare gøre det klart med dig selv, hvad du ønsker af dit firmaarrangement. Hvis du er i tvivl, kan du også sagtens tale med os omkring dette, så kan vi sammen finde frem til, hvad du i virkeligheden ønsker.

Vi oplever ofte, at virksomheder vælger at holde en hel teamdag, hvor de først bruger nogle timer på det professionelle. Her diskuteres fremtiden og diverse øvelser laves for at styrke sammenholdet. Om aftenen holdes en stor fest med middag og vin for at afslutte dagen med god manér.

Ring til os på 3316 3700 eller skriv til event@cirkusbygningen.dk. Så kan vi finde ud af noget i fællesskab.

trin 3

Den sidste ting, som du skal beslutte, er datoen for dit firmaarrangement. Dette kan som sådan lyde meget simpelt, men der er naturligvis nogle forskellige ting at have in mente.

Det er muligt at leje Cirkusbygningen alle ugens dage. Hvis du ønsker at afslutte jeres dag med fest om aftenen, så kan det naturligvis være en fordel for dine gæster, at du vælger en dag som fredag eller lørdag. På denne måde har alle fri dagen efter, så I rigtig kan give den gas.

Vi anbefaler, at du er ude i god tid og forhører dine kollegaer hvilke datoer, der vil passe dem bedst. Sådan sikrer du i hvert fald oftest den største tilmelding.

Book dit firmaarrangement i København her

Det var de 3 trin i planlægningen. Kontakt os herunder og lad os begynde at planlægge dit arrangement i dag.

SEND FORESPØRGSEL

Hvorfor skal du afholde firmaarrangement i Cirkusbygningen?

Der er mange gode grunde til at afholde dit næste firmaarrangement i Københavns måske fedeste lokaler. Herunder har vi listet tre grunde, som opsummerer, hvorfor vi ofte bliver valgt til virksomhedsevents.

1. Vi hjælper med det hele

Du er aldrig alene med planlægningen. Vi planlægger dit arrangement i fællesskab og sørger for, at du får det præcis, som du ønsker.
Din oplevelse og tilfredshed er det vigtigste for os. Du kan derfor trygt inddrage os i planlægningen.

2. Du kan imponere dine gæster

Den næste grund på listen er vigtig, hvis du spørger os. Et firmaarrangement skal skille sig lidt ud og kan være din måde at vise dine ansatte, hvor meget du sætter pris på deres indsats til hverdag.

Cirkussalen klar til firmaarrangement

Akrobat i luften til firmaarrangement

Så fortæl dine kollegaer hvor meget de betyder ved at forkæle dem med en skøn dag i Cirkusbygningens storslåede lokaler.

3. God placering

En tredje god grund er vores fantastiske placering tæt ved Hovedbanegården – Jernbanegade 8, 1608 København V. Dette gør det nemt for alle dine ansatte at komme til og fra dit firmaarrangement i København – også selv om de bor langt væk fra hovedstaden.

Derudover har vi i Cirkusbygningen en fantastisk natklub, hvis I ønsker at festen udvikler sig til ud på de sene timer.

Lad os stå for dit firmaarrangement i København

Send os en uforpligtende forespørgsel herunder.

SEND FORESPØRGSEL