middag & underholdning

Firmaarrangement i københavn

Afhold dit firmaarrangement i København

Skal du holde et firmaarrangement i København, men mangler du den perfekte lokation? Så kan vi hjælpe dig hos Cirkusbygningen.

Hos Cirkusbygningen har vi mange års erfaring med planlægning og afholdelse af firmaarrangementer i vores lokaler i København. Vi kan tilbyde dig god international underholdning samt mad af højeste kvalitet. Vores historiske rammer vil uden tvivl imponere alle dine gæster, og sørge for en uforglemmelig aften for hele selskabet.

På denne side kan du læse mere om at afholde firmaarrangementer i København hos os, og hvad du skal overveje, når du skal planlægge et stort arrangement. 

Hvad er et firmaarrangement? 

Et firmaarrangement er en begivenhed, der afholdes af mange forskellige årsager. Det kan være fordi, man vil fejre at have nået en milepæl i virksomheden, afsløre et nyt produkt eller en ny tjeneste, belønne medarbejderne for deres hårde arbejde, eller skabe et bedre socialt sammenhold i firmaet. Uanset hvad er et firmaarrangement noget, de fleste virksomheder holder løbende gennem året. Det kan dog være svært at finde det helt rigtige sted, som kan tilbyde de rigtige faciliteter.

Hvorfor skal du afholde dit firmarrangement i Cirkusbygningen?

Der er mange fordele ved at afholde et firmaarrangement. Først og fremmest hjælper det medarbejderne med at opbygge gode bånd og relationer med hinanden, som i sidste ende fremmer teamwork og samarbejde på arbejdspladsen. Derudover kan events i firmaet være med til at øge moralen og motivationen blandt medarbejderne i det daglige, hvis de belønnes med en hyggelig begivenhed en gang imellem. På denne måde er et firmaarrangement en god investering for din virksomhed.

Når du skal finde det helt rigtige sted til at afholde dit firmaarrangement i København eller en anden by, er der mange komponenter, der skal spille sammen og tages stilling til. Skal arrangementet være med spisning og drikkevarer? Skal der være underholdning? Skal det holdes formelt eller afslappet? Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvad dine ønsker og behov er i forbindelse med planlægning af arrangementet.

Hos Cirkusbygningen har vi Københavns bedste faciliteter til at afholde firmaarrangementer med byens mest storslåede rammer.

Hos Cirkusbygningen kan vi tilbyde:

Storslåede lokaler

Cirkusbygningen er kendt for sine smukke og historiske festlokaler, som fungerer perfekt til firmafester og -arrangementer. Vi kan tilbyde fantastiske lokaler til både store og mellemstore virksomheder med vores Cirkussal og Buddha Lounge.

Vi er meget stolte af vores smukke lokale, Cirkussalen. Cirkussalen er et stort og smukt rum, der helt sikkert vil imponere dine gæster. Lokalet kan både lejes alene eller i sammen med med Buddha Lounge. Den fantastiske balsal på 1225 m2 kan rumme mellem 200-1000 personer, hvilket gør den perfekt til større arrangementer. Cirkussalen har desuden en stor og flot scene og to barer, som sammen med vores state-of the-art-technology, passer til en aften med uovertruffen underholdning.

Vores Buddha Lounge er et intimt og hyggeligt lokale, og er bygningens tidligere kamel- og hestestalde. Lokalet er opdelt i Lille Buddha, som er den tidligere hestestald og Store Buddha, som er den tidligere kamelstald. I alt er hele rummet 300 m2 og kan rumme mellem 25-150 personer. Det bruges i dag som backstagelokale eller breakout room ved events i Cirkussalen. Lokalet kan ikke lejes alene. Rummet byder desuden på meget historie, da den gamle stalds konstruktion er blevet bevaret. Derfor er lokalet perfekt, hvis du ønsker en anderledes og spændende oplevelse med rummets stemningsfulde og eksotiske atmosfære.

Fantastisk underholdning

Skal dit event have et underholdende indslag? Hos Cirkusbygningen tilbyder vi et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows. Det spænder vidt fra musikalsk underholdning til dygtige akrobater fra Wallmans. Derfor kan vi på denne måde tilbyde dig lige den underholdning, du ønsker til dit firmaarrangement i København. 

Din oplevelse og tilfredshed er vigtig for os, og derfor kan du trygt henvende dig til os, hvis du har spørgsmål til valg af underholdning.

God placering

Placeringen er en vigtig ting at tage højde for, når du skal finde et sted at holde dit arrangement, da det skal være nemt for gæsterne at komme fra og til. 

Cirkusbygningen har adresse på Jernbanegade 8, 1608 København V og er derfor placeret tæt på Hovedbanegården. På denne måde er det nemt for alle dine gæster at ankomme og forlade firmaarrangementet selv, hvis gæsterne ikke bor i København.

lækker menu

Mange virksomheder ønsker at spise sammen under deres arrangement, og derfor kan vi i Cirkusbygningen tilbyde dig en lækker menu bestående af flere serveringer. Her kan du vælge mellem en 3- eller 4-retters menu. Vores mad er af den højeste kvalitet, og vi lægger stor vægt på at vælge de lækreste friske råvarer. Det er desuden muligt at tilkøbe drikkevarer under eventet, og her har vi et stort sortiment af alt fra sodavand og øl til vin og cocktails.

Skulle du have særlige ønsker til valg af mad, så kontakt os endelig. Så sørger vi for at tilpasse menuen til dine ønsker.

3 trin i planlægningen af dit firmaarrangement i København

Ønsker du et helt igennem perfekt arrangement sammen med dine medarbejdere? Så er du nødt til at bruge tid på planlægningen. Har du brug for hjælp til planlægningen, så kontakt os endelig. Så løser vi det i fællesskab.

Her kan du følge vores tre-trins-guide, der sikrer dig en god aften hos os.

Trin 1: Antallet af gæster

Det første, der skal tages stilling til, er antallet af gæster. Antallet afhænger af arrangementets videre planlægning, da lokalets størrelse skal passe til antallet af gæster. Derudover skal kokkene vide, hvor meget mad, der skal laves alt efter hvor mange gæster, der deltager. Derfor skal du tage stilling til om hele firmaet eller blot diverse afdelinger skal deltage. 

Trin 2: Arrangementstype

Det næste, du skal beslutte, er hvilken type firmaarrangement, du ønsker at holde. Der findes mange forskellige typer arrangementer, og derfor er det en god idé at tage stilling til, hvilken type, der passer bedst til jeres firma.

Er du ikke helt sikker på, hvilket arrangement, du kunne tænke dig, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan være sikker på at få professionel sparring gennem hele processen med vores mange års erfaring. På denne måde kan vi sammen få skabt rammerne for et vellykket firmaarrangement i København, og give jer en uforglemmelig aften. 

Trin 3: Datoen

Den sidste ting, du skal tage stilling til er datoen for dit firmaarrangement. Cirkusbygningens lokaler kan lejes alle ugens dage, og derfor er der ingen begrænsninger for valg af dato. Dog er det en god idé at være ude i god tid med booking af vores lokaler, hvis I ønsker en særlig dato, da vi har mange travle perioder i løbet af året. 

Lad os stå for dit firmaarrangement i København

Vil du gerne kunne læne dig tilbage, slippe al ansvar og nyde dit firmaarrangement sammen med dine medarbejdere, så lad os varetage dit næste event. Med os som din eventkoordinator er du og din medarbejdere altid i gode hænder.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til at skulle afholde dit næste store event hos os. Så finder vi sammen den bedste løsning for dig. Du kan ringe til os på telefon +45 3316 3700, sende en mail til event@cirkusbygningen.dk eller sende en forespørgsel. Så bestræber vi os på at hjælpe dig bedst muligt.